Keskiviikon kynnet

Koska maailmassa ei voi olla liikaa glitteriä.

Aloin männä iltana kello 23 koristella kynsiäni uuteen kuosiin, ja totta kai oli pakko yrittää jotain ”hienompaa”. Liukuvärjäys on hienointa mihin pystyn, joten sitäpä sitten siis.

Testiin pääsivät alesta löydetyt Wet ’n Wildin kynsilakat Lavendar Pearlscent (1 euro), Frosted Fuchsia (2 euroa) ja Burgundy Frost (2 euroa). Samaisesta alesta tarttui mukaan myös sininen (!!) lakka sävynimeltään Blue Moon (2 euroa). Viimeksimainittu ei kyllä ole puhtaan sininen, vaan nojaa vahvasti turkoosin suuntaan. Ehkä siksi haksahdinkin siihen.


Lavendar Pearlescent on pohjasävynä (sai levittää kolme kerrosta ennen täyttä peittävyyttä, ja muutenkin lakka on helposti raidoittuva), sen päällä on Fuchsiaa ja kärjissä Burgundy. Näistä Burgundy Frost oli ehdoton löytö, aivan upea hohtava väri!

Koska mulla harvemmin menee kaikki niin kuin Strömsössä, niin pitihän sitä nytkin säätää. Koska tein kynnet yöllä pelkän huonon pöytälampun valaistuksessa, huomasin seuraavana aamuna liukulakkauksen todellisen karmeuden ja tilanne oli pelastettava. Hätätilanteessa turvaudun glitteriin, eikä se ole lainkaan huono valinta: OPI Teenage Dream pääsi siis jälleen kynsilleni. Myöhemmin halusin kynsiin a little more something ja lisäsin nuo timangit nimettömiin ja peukaloihin.

Muutenkin liukulakkaus oli aika hasardia, kerran jopa kaadoin kynsilakanpoistoaineputelin peukalonkynnelle ja pöydälle 😀 Onneksi olin juuri laittanut pikakuivattavan, joten kiikutin äkkiä asetonille altistuneen kynnen vesihanan alle ja lakkaus säilyi koskemattomana. Huh!

Olisi hauska kuulla, mokailevatko myös muut kynsien laitossa. Tarinoita kiitos siis 🙂

Comments

 1. Mä ainakin mokailen! Esim. konadointi on mulle ihan tuskaa ku leimauslakkaa on joka paikassa ja lakat sotkeentuu ja äh! 😀

  • Oi voi, mä en ole edes uskaltanut kokeilla leimailua! Tuntuu, että välillä tarratkin menee ihan päin prinkkalaa ja viimeks väänsin jonkun puoli tuntia viittä strassia oikeille paikoilleen (yhteen kynteen siis)… 😀

 2. Itsehän en ainakaan vesimarmoroidessa tiputellut lakka pisaroita pöydille eikä se vesikippokaan heilahtanut epäilyttävästi läppärin suuntaan. 😀 En taida heti uskaltaa marmorointia uusiksi kokeilla.

  • Eiiii vesimarmorointia minulle siis! 😀 Voisi olla omakin näppis vaarassa, ja tuskinpa säilyisi pöytä saati vaatteet puhtaina tossa hommassa. Heti kun kädet lakkaa tärisemästä silloin, kun putsaan lakanpoistoaineeseen kastetulla vanutupolla kynsien reunoja, niin ehkä sitten. Ehkä.

 3. Koska olen yhtä hasardia kaikkien pikku tilpehöörien kanssa en edes yritä kynsien konadointia. Olen aina sanonut että minulta puuttuu askartelu/sorminäppäryysgeeni :D.

  Ainoa mitä voisin kuvitella tekeväni on polka dotseja tai sienellä tehtävää liukuvärjäystä. Kumpaakaan en ole vielä kokeillut. Mulle riittää tasainen lakkapinta.

  • Mä sitten taas tykkään askarrella, ja muuten oon sorminäppärä mutta voi että nämä kynnet. Mikä tässäkin muka on niin vaikeeta? 😀

   Dotsit ja liukuvärjäys on sieltä helpoimmasta päästä, ja tosiaan ainoat koristeyritykset mihin kykenen. Tarratkin on ok (välillä jäävät ”vähän vinoon” tosin…), ja timangit jos laittaa vaan pari kappaletta.

   Tasainen lakkapinta on hyvä ja kannatettava asia, eikä sekään niin helppo tehdä kuin vois kuvitella 🙂

 4. Hienosti paikattu kynnet, ihanasti nuo strassit! :)Mä sähellän kyllä kans… Säikäyttävin oli, kun tumman lilan lakan suti lennähti jotenkin, ja vieri pitkin pöytää ja parkettia 😀 Onneks nopeasti sain pyyhittyä ettei jäänyt jälkiä 😛

  • Kiitos 🙂 Nyt mulla on jo kolme koristelutekniikkaa strasseilla: yksi iso randomiin paikkaan kynnellä, neljä-viisi riviin kynnen poikki ja tällainen ”kukkamainen” asettelu. Tästähän saa vaikka mitä variaatioita!

   Ooi apua, kuulostaa pelottavalta tilanteelta 😀 Mun tuurilla olis lennellyt myös lakkapullo. Koska totta kai se on just se tumman värinen (mahd. myös glitter-) lakka joka räsähtää rikki lattialle. Paitsi jos lattia on tumma, sitten se on varmasti se peittävin valkoinen ranskislakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework