Kesätuoksuviikko: Guerlain Terracotta Le Parfum

Kesätuoksuviikon aikana esittelen kauppoihin tulleita, vuoden 2015 kesätuoksuja. Hintahaitari vaihtelee julkkistuoksujen ja klassikoiden välillä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Parina päivänä esittelen myös miesten kesätuoksuja yhdessä naisten tuoksujen kanssa. Tämän postauksen tuoksun olen voittanut Jonnan arvonnasta.

guerlain_terracotta_le_parfum_perfume_mnl

Viimeisenä esittelyyn pääsee jo toista kertaa myyntiin tuleva hajuvesi: Guerlainin ikoninen Terracotta Le Parfum. Tuoksu on saanut innoituksensa auringosta ja Guerlainin Terracotta-sarjan meikkituotteista. Kuulin luotettavalta taholta (Stockmannin myyjä), että nämä tuoksut on tavattu myydä loppuun jo kesän alussa joten todellisesta kulttituotteesta on nyt kyse. Oma Terracotta kannattaa siis hankkia ajoissa, eikä odotella alemyynteihin!

Pullo on muotoilultaan raskasta lasia ja elegantti, puinen korkki on kultaosineen tyylikäs lisäys. Keskiön aurinkokolikko on mielestäni ihanan retrovivahteinen etenkin auringon sakaroiden puolesta. Guerlain-designin kyllä tunnistaa.

Ensituntuma tuoksuun on kesäinen ja vivahteikas. Tiare-kukka (käytetään laajalti kesä- ja hehkutuotteissa) tuoksuu ihollani ylivoimaisesti parhaiten, ja jasmiini ja vanilja komppaavat. Moni pitää Terracotta Le Parfumia ennen kaikkea kookoksisena tuoksuna, mutta minulle tämä on paljon selvemmin voimakkaan kukkainen ja hyvin hennosti appelsiininen hajuvesi, enkä juurikaan erota kookosta tuoksusta. Tämä hajuvesi kestää ihollani pitkään ja loppuillasta iholla on jäljellä pehmeä henkäys puuterisia kukkia. Terracotta jos mikä on kauniisti käyttäytyvä tuoksu ja jokainen tuoksun vaihe on selkeästi erilainen. Luulen, että tuoksu voi olla liikaa aivan nuorimmille hajuvesifanaatikoille, sillä sen voimakkkuus on omaa luokkaansa. Parhaiten tuoksun kantaa nainen, joka haluaa kesätuoksultaan jotain muuta kuin keveää kukkaisuutta tai iänikuisia escada-hedelmiä.

Tilanne: Intiaanikesän loppu, kuuma hiekka ja viilenevä ilta. Kukkaseppele päässä. Pilvetön taivas ja auringonlasku.

 

Tiare-kukka: ystävä vai vihollinen?

 

Comments

  1. Mä olen niin iloinen, että tämä tuli uudelleen myyntiin. Oli tosi suosittu viime kesänä ja onneksi Guerlain kuuntelee asiakkaitaan. 😉 Tämä on täydellinen hellepäivän tuoksu itselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework