Kesätuoksuviikko: Beyoncé Rise Sheer

Kesätuoksuviikon aikana esittelen kauppoihin tulleita, vuoden 2015 kesätuoksuja. Hintahaitari vaihtelee julkkistuoksujen ja klassikoiden välillä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Parina päivänä esittelen myös miesten kesätuoksuja yhdessä naisten tuoksujen kanssa. Hajuvedet olen saanut testiin maahantuojilta.

Beyoncé julkaisi viime vuonna Rise-tuoksunsa ja tänä vuonna Rise saa jatkoa Rise Sheer-sisaresta. Pullo on perusnätti ja kullan kimalluksella ryyditetty tapaus. Itse asiassa olen tykästynyt pulloon sitä enemmän, mitä pidempään olen sitä hyllyssä katsellut. Ei ollenkaan niin tyylitön, kuin tällaiselta edullisemmalta julkkistuoksulta olettaisi.

Alku- ja sydäntuoksu ovat molemmat minulle hyvin sitruksisia. Ihan häivähdyksen haistan myös lupailtua basilikaa ja ilmeisesti ”sorbetti”-tuoksunuotti on se, joka tuo tuoksuun sokerisen vivahteen. Pidän kovasti tästä makeasta alkutuoksusta ja toivoisin, että sokerisorbettia olisi tuoksussa enemmänkin. Sydäntuoksu saavuttaa hyvin kukkaisen asteen, mutta samalla sitruksisuus pysyy mukana. Rise Sheer onkin kovin raikas, eikä pohjatuoksun myskinuotti pääse valloilleen oikein missään vaiheessa vaan tuoksulle sen vähän syvyyden tuo sydäntuoksun jasmiini. Meripihkaa tästä ptiäisi myös löytyä, mutta valitettavasti nenäni ei sitä kovin voimakkaasti erota.

Rise Sheer on myös valitettavasti kestoltaan kovin kevyt, sillä se haihtuu iholta muutamassa tunnissa. Nopea haihtuminen iholta oli minulle tämän teemaviikon pettymys. Suosittelen niille, joiden nenä ei kestä voimakkaita tuoksuja tai nuorelle ensituoksuksi. Makean sitruksinen tuoksu ei varmasti ole överi kenellekään.

Tilanne: Kesäkuinen aamupäivä. Smoothieen puristettu sitruuna, detox-tee ja uusin Fit-lehti.

 

Onko sitrus tuoksunuotti sinun makuusi? Käytätkö julkkistuoksuja?

 

Comments

  1. Ihanan kesäiset kuvat näissä sun tuoksupostauksissa! 🙂 Sytyn harvoille julkkistuoksuille, mutta tuo Katy Perryn Spring Reign oli positiivinen yllättäjä ja poikkeus!

    • Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista! Niitä oli tosi kiva kuvata, ja halusin että kaikissa olisi vähän eri tunnelma. Spring Reign yllätti myös mut positiivisesti, eikä tämä Rise Sheerkään ollut kummempi vaikka kesto onkin surkea. On ollut ihan mahtavaa kokeilla tuoksuja joihin en olisi varmaan muuten tutustunut lainkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework