Kesäpäivän värit kasvoilla

Kuten eilen palettiesittelyssä lupasin, nyt nähdään meikki Dragonfly-paletilla tehtynä. Vaikka paletti ei kohonnut suosikikseni, saa sillä silti hyvää jälkeä aikaiseksi. Apuna kokonaisuuden luomiseen käytin kesäkokoelman uutuussävyjä vedenkestävästä kajal-kynästä ja Perfect Moisture -huulipunasta, joista pieni esittely lienee paikallaan.

Isadora Perfect Moisture Lipstick, sävy Watermelon

Ihastuin Watermeloniin, kun Bernerin PR-tapahtumassa Isadoran ihka oma meikkaaja Stephan Oien laittoi sitä huulilleni. Aiemmin olen ollut hieman pettynyt Perfect Moisturen kosteutustehoihin, mutta näemmä kesällä punat ovat huulilleni huomattavasti hellempiä. Tykkään! Sävy on juuri oikeanlainen sekoitus punaista ja oranssia, kesäisen raikas ja pirteä. Punassa ei ole havaittavaa ominaistuoksua (Isadoran tuotteet ovat hajusteettomia) ja pysyvyys on vahvaa keskiluokkaa, kestäen työpäivän pienellä korjailulla.

Isadora Perfect Contour Kajal, sävy Mint

Minttuisen hileinen kajal on vedenkestävä, joten suttaantumisesta alaluomellakaan ei ole huolta. Sävyssä on pieniä shimmerhippuja, jotka voivat tehdä inhan tunteen silmään joutuessaan mutta minulla ei, kumma kyllä, ole ollut moisia oireita. Sävy on aito, pigmenttinen minttu ja kajal on kohtalaisen hyvä levittää. Ryppyisissä kohdissa kynä hieman kasaantuu pehmeän koostumuksen takia, mutta sormella häivytellen jälki tasoittuu. Minttu sopii vaaleutensa ansiosta etenkin alaluomelle ja on hillitympi vaihtoehto räväkämmälle turkoosille.

Olen aivan hullaantunut näihin vedenkestäviin, värikkäisiin silmämeikkikyniin! Näillä saa säänkestävän meikin tehtyä uskomattoman helposti ja etenkin festari- ja rantaolosuhteisiin tällaiset tuotteet ovat täydellisiä.

Luomella olen käyttänyt kaikkia Dragonfly-paletin värejä. Sininen erottuu vähän heikohkosti, sillä pyrin sillä tuomaan luomivakoon vain aavistuksen syvyyttä. Mint-kynä toimi hyvin turkoosin luomivärin alla vahvistamassa sävyä ja antamalla lisäkestoa. Suosikkiani kultaista sävyä löytyy niin ylä- kuin alaluomeltakin. Luomivärit kannattaa kiinteän koostumuksen takia levittää hyvin litteällä siveltimellä, vaahtomuoviapplikaattorilla tai sormella, sillä silloin pigmentin ja voidemaisen värin saa pakattua luomelle ihanteellisesti.

Meikistä tuli aivan ihana, samaan aikaan kevyt ja näyttävä: tämän kesäisemmäksi ei voi itseään ehostaa. Silmän sisärajauksen viimeistelin niinikään Isadoran tuotteella, lähes kulttiasemaan nousseella ihonvärisellä kajalilla. Pieni juttu, iso vaikutus.

 

Joko kesäkokoelmat ovat hurmanneet sinut? Mitä mieltä olet Dragonfly-meikistä?

 

Postauksen tuotteet saatu testiin maahantuojalta.

Comments

  1. Ihana keijumeikki! Tällaisia vaaleita ja raikkaita meikkejä pitää muistaa tehdä *usein* nuorena, kun ne näyttävät niiiiin nätiltä. Vanhempana saa kyllä riittämiin varjostella luomivaon yläpuolia, voin kertoa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework