Kesäkuukausien ykköspaletti

Kesällä ahkeraan käyttöön on päässyt yksi monipuolisimmista paleteistani: Wet n Wildin kautta blogosfäärin kehuttu Comfort Zone. Tässä paletissa on kaikki kohdallaan sävymaailmaa ja laatua myöten. Comfort Zone onkin oiva valinta sellaisille päiville, kun en oikein tiedä mitä silmilleni tällä kertaa taikoisin. Uskokaa pois, sellaisia päiviä on usein!

comfzvihr

Erityisen viehättynyt olen paletin vihertäviin sävyihin, joten tässä meikki niiden kunniaksi. Kuten olen aiemmin täällä hehkuttanut, sävyt ovat pehmeitä, pigmenttisiä ja helposti häivyttyviä. Paljoa enempää ei voisi luomiväreiltä toivoa ja kaiken lisäksi paletti on vielä superedullinen laatuunsa nähden: Seppälästä tämän kahdeksan sävyn meikki-ihmeen saa reilusti alle kympillä. Wet n Wildin luomiväreistä puuttuu myös halvalle kosmetiikalle yleinen ällöttävän parfyymimainen haju.

comfzvihr2

Meikissä on käytetty paletin oikean reunan arsenaalia. Harmahtavaa vihreää sisänurkassa, keskellä kirkkaampaa kaislanvihreää joka syvenee sammalenvihreään ulkonurkassa. Luomivaossa on ripaus ruskeanvihreää duochrome-sävyä tuomassa syvyyttä. Alaluomella on niinikään tummanvihreää. Levitin tummanvihreää myös vähän rajauksenomaisesti ripsirajaan enkä käyttänyt minulle niin tyypillistä tarkkarajaista nestemäistä eyelineria.

comfzvihr3

Tämä meikki oli kaiken kaikkiaan aika tumma, ja se näkyy tässä viimeisessä kuvassa hyvin. Häivytin vihreää selkästi ylemmäs kuin minulla on tapana ja tykkäsin kyllä. Vahvoilla rajauksilla tässä olisi iltameikin ainesta.

Mikä on sinun luottopalettisi? 🙂

I feel very un-creative in summer and my most trusted palette in simple make up looks is Wet n Wild Comfort Zone. Every shade is creamy and easy to apply and the shades definitely are in my comfort zone 😉 This look is done by using the green shades on the right side of the palette.

Which is your favourite palette? 🙂

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework