Keltainen onkin vihreää

Käytin tässä meikissä TKB:n Mermaid’s Goldia, joka yhdistettynä ruskeaan näyttää aivan eri sävyltä kuin yhdistettynä tummaan sammalenvihreään. Vihreän kanssa Mermaidin vihertävä puoli pääsee oikeuksiinsa ja luomilla tämä meikki oli yhtä vihreän hohdon ilotulitusta.

Sävyt eivät tietenkään toistu kuvissa niin intensiivisenä kuin luonnossa ja olikin hilkulla etten pessyt meikkiä pois töihin mennessäni, meikki oli todella näyttävä. Onneksi jälleen loisteputkivalaistus pelasti eikä tämä lookki ollutkaan sitten sisätiloissa niin tumma kuin auringonvalossa.

Kerrassaan upea tämä kyllä oli, ja rakastuin kertaheitolla Mermaid’s Goldiin. Sävy on monivivahteinen ja kuten näkyy, niin sen voi yhdistää vahvan sävyn kaveriksi helposti.

Molemmissa Mermaid’s Gold sisänurkassa.

Tässä vielä vertailukuva. Kumman kaverina Mermaid on mielestänne kivempi, ruskean Dragonflyn vai WnW:n tummanvihreän?

Comments

  1. Mä diggaan molemmista, mutta vielä enemmän mä tykkään tosta tummanvihreästä, mun se on viel parempi. Ihania molemmat! 🙂

  2. Nämä on niin erilaiset, etten itsekään tiedä kummasta tykkään enemmän 😀 Kai mun on vielä parin sävyn kanssa tuo testatattava, musta olis varmaan ainakin hieno.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework