Kehotaideprojekti: nomadi-bodypaint

Olen pikku hiljaa vihkiytynyt bodypaintin eli kehomaalauksen saloihin. Innostukseni on huomattu myös kaveripiirissä ja kun hyvä ystäväni tarjoutui malliksi erääseen projektiin… Lopputuloksen näette tässä. Kaikista kuvista suuri kiitos Aku Häyryselle!

Silmissäni oli kuva vaeltavasta paimentolaisesta, nomadista. Halusin kuviin alkukantaisuutta, soturihenkeä ja sitkeyttä, jota tarvitaan luonnon armoilla selviämiseen. Koristautuminen on aina ollut tärkeä osa mitä tahansa kulttuuria ja modernissa hengessä nomadin vartalomaalaukset muuttuivat geometrisiksi, ei kuitenkaan säännöllisiksi kuvioiksi. Pyrin siihen, että jokaisella kuviolla on(tai voisi olla) kuvan luomassa maailmassa jokin merkitys. Kuviot eivät peitä koko ihoa ja niiden oli tarkoituskin näyttää itse maalatuilta, epäsäännöllisiltä ja flow-tilassa (tai kenties samanistisen hengen avittamana?) luoduilta.

nomad_bodypaint_cameleon_mnl2

nomad_bodypaint_cameleon_mnl3

nomad_bodypaint_cameleon_mnl

nomad_bodypaint_cameleon_mnl4

nomad_bodypaint_cameleon_mnl5

Modern Nomad Photoshoot
Bodypaint & Hair: mää ihan itte!
Paints used: Cameleon
Photos: Aku Häyrynen
Model: Soturi-Tuuli

Erityisen ylpeä olen työn värimaailmasta ja sävyjen harmoniasta, kasvomaalista ja hiuksista. Työ syntyi reilun parin tunnin aikana ja kuvauksissa meni melkein toinen samanmoinen. Suuren suuret kiitokset ihanalle mallilleni ja kuvaajalle, että sain toteuttaa visioni!

 

Mitä tykkäätte työstä?

 

Comments

    • Hei kuule, en mäkään osaa piirtää tai maalata! Mutta bodypaint on ihan eri asia, siinä voi mennä fiiliksen mukaan 🙂 Oon satavarma, että sultakin tulis hyvää settiä. Kokeilemaan vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework