Kaverille kans

Nimittäin silmämeikkiä. Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa että sain kaksi kaveria luokseni kylään, ja sain jopa meikata heidät molemmat. Valitettavasti S:n meikistä ei ole kuvaa, unohtui koko siinä illan tohinassa ottaa :/ K:n meikistä kuitenkin sain napattua kuvamateriaalia ja tässäpä sitä.

K käyttää itse yleensä tummaa meikkiä (kuulemma lähinnä mustaa) ja halusin lisätä ehkä hieman jotain väriä tämän perinteisen tumman lookin lisäksi. Liikkuvalla luomella oleva lila on Diorin Electric Lights -paletista keskimmäinen sävy, ulkonurkassa ja syvennyksessä on vanha tuttu IsaDoran mattamusta. Sisänurkassa hieman Diorin paletin hopeaa ja kulmaluulla valkoista jälleen samasta paletista. Luomivärin alla on rajaus Natural Coden Eye Intensifierilla. Muu meikki K:n omaa.

Alaluomelle saa tehdä todella tumman rajauksen, eikä silmä silti näytä väyneeltä.

Oli hauskaa meikata välillä erilaisia silmiä ja mielestäni onnistuin tässä hyvin, vaikka meikkauksen kohteeni toivoikin ”enemmän mustaa” kun lopettelin meikin tekoa 😀 K:n luomella värejä voi häivyttää aika ylös kulmaluulle että meikki näkyisi myös silmän ollessa auki, ja alaluomella on paljon enemmän tilaa kuin esimerkiksi omissa silmissäni.

Tuo Diorin lila on kyllä todella hieno! Tykkään siitä ihan kympillä ja olen iloinen että ostin paletin, vaikkei se nyt ihan ”minua” ole. Jos nyt saisin tehdä muutoksia meikkiin, niin lisäisin ehkä vaalean kajalin sisärajaukseksi, se avaisi katsetta kivasti. Eyelineria en alunperin halunnut lisätä koska mielestäni se tekisi jo ennestään tummasta lookista tunkkaisen, mutta voisihan sitä seuraavalla kerralla kokeilla.

Superkiitos kaverilleni kun sain toteuttaa itseäni 🙂 Toivottavasti tykkäsit. Miltäs lukijoiden mielestä tämä meikki näyttää, onnistuiko?

Comments

  1. Kiitos 🙂 Mielestäni onnistuin tuossa hyvin, tuoden kaverille jotain uutta (väriä) ja kuitenkin pitäytyen hänelle tärkeässä tyylissä (mustassa).

  2. oih meikki oli vallan ihana! koitin kotona epätoivoisesti päästä samaan tulokseen onnistumatta ja jouduin jälleen kerran tyytymään mustaan 😀

  3. Tosi hyvin onnistuit! Oikein kaunis meikki! Muistuttaa vähän Maybellinen mainoskuvia jokin aika sitten, joissa oli juuri tuollainen intensiivinen violetti yhdistettynä mustaan ja sumuisesti häivytettynä.

    Toisia on mun mielestä todella vaikea meikata, hyvä että itsestäni selviän. Kun silmän muodot ym. on aivan eri.

    En ole itse kokeillutkaan yhdistää Electric Lightsin violettia muihin meikkeihin. Olen käyttänyt sitä aina vain terästyksenä paletilla tehdyissä vaaleansinisissä. Pitää kyllä nyt ehdottomasti kokeilla, näyttää niin kivalta! 🙂

  4. Kiitos 🙂 Itsekin tykkäsin tästä paljon, vaikka tuntui tosiaan että toiselle on ihan hirmu vaikea tehdä meikkiä. Toisaalta toisten meikkailussa on hyvätkin puolensa, esim. K:n kanssa mun ei tarvi olla niin tarkka alarajauksen kanssa kun hänellä on alaluomella jotenkin tilaa enemmän kuin itselläni. Mulla tulee heti pandasilmäefekti jos alaluomella on vähänkään paksumpi rajaus 😀

    Tuo violetti on kyllä hirmu kiva sävy, tykkäsin siitä myös sen Cliniquen vaaleanpunaisen kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework