Kauniit kynnet parilla kolikolla

Alta parikymppisenä käytin useamman Natural Coden kynsilakan loppuun. Pieni pullokoko mahdollisti värikokeilut huokealla hinnalla ja laatuun petyin vain harvoin. Nykyään lakkaan kynsiä useammin ja siten isommat pullokoot ovat perusteltuja. Seuraan kuitenkin Natural Coden lakkauutuuksia ja etenkin glitterlakat ovat näyttäneet kivoilta viime aikoina: niillä on helppo tehdä yksivärisestä manikyyristä astetta hienompi. Sain testiin muutamia kesäkokoelman lakkoja, joita yhdistelemällä sain aikaan hauskan manikyyrin.

Vaalein sävy, Be Happy, on yksinään läpikuultava ja kynnen sävyä kirkastava nude. Sellaisenaan se sopii mihin tilaisuuteen tahansa, kun ei halua liian övereitä kynsiä mutta jotain pientä kuitenkin. Vaaleanpunainen Candy Pink on kahdella kerroksella peittävä (pitkiin kynsiin laittaisin kolme kerrosta) lakka söpöstelijälle ja ystävänpäiväkynsiin. Suosikkini Coral Crush on pinkkiä pigmenttisempi ja sävyltään haalea oranssi, eli ihan täydellinen kesälakka. Nämä yksiväriset lakat kuuluvat vakiovalikoimaan, mutta ne on nostettu vastinpareiksi kesän glitterlakoille.

Glitter-lakat ovat kokoelman helmi. Sellaisenaan ne eivät peitä kynttä kokonaan, mutta toisen lakan päällä käytettynä tuovat vähän ekstraa. Kivaa on, että kesäglittereiden sävyt on mätsätty yksiväristen lakkojen pastellisiin sävyihin jotta yhdistely olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kaikissa glittereissä on kirkas pohja, jossa on kahden kokoisia valkoisia glitterpartikkeleita ja jokaisella sävyllä on yksi tai useampi pääväri. Glitterit ovat mattaisia, joten blingiä ei näistä lakoista löydy. Lakkojen erikoisuutena ovat isommat, valkoiset koristeet: vaaleanpunaisessa Sweetheartissa ja punaisessa Lovelyssa sydämet ja kahdessa muussa lakassa, Daisyssa ja Blossomissa, kukkaset. Saadakseen näitä koristeita joutuu hieman tekemään työtä, sillä raskaammat osaset vajoavat pullon pohjalle. Pullon säilyttäminen ylösalaisin, runsas ravistelu ja koristeiden onkiminen erillisellä työkalulla (hammastikku tai nuppineula) on lähes välttämättömyys. Hankaluudestaan huolimatta lakat ovat aika veikeitä!

Päädyin söpöstelemään ja valitsin manikyyrin pohjaväreiksi Candy Pinkin ja Coral Crushin. Leimasin valkoisella Konadin lakalla isot kukkakuviot kynsiin ja lopuksi sirottelin hammastikulla Sweetheartin ja Blossomin glittereitä kynsille. Mätsäsin lakat niin, että oranssin Crushin päälle tuli vaaleanpunainen Sweetheart ja Candy Pinkin päälle oranssi-valkoinen Crush. Sweetheartin vaaleanpunaiset glitterit eivät oikein erottuneet oranssilta pohjalta, mutta ajatus kai on tärkein.

Lopputulos muistutti hawaiji-paitaa ja tykkäsin kynsistä juuri tuon ysäriefektin takia kovasti. Jos kynteni olisivat pidemmät, olisin varmaan onkinut lakoista kukkakoristeita kynsille leimojen lisäksi. Natural Code -lakkojen hinta on alle viisi euroa ja ne ovat usein tarjouksessa, eli omaisuuksia ei tarvitse kuluttaa saadakseen laadukkaita kynsilakkoja ja kauniit kynnet. Hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdallaan.

 

Mitäs tykkäsit hawaiji-koristeluista? Onko sinulla suosikkia Natural Coden kynsilakoista?

 

Lakat saatu testiin Lumenelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework