Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 10: ARVONTA

Kuva: Laura Loukola

Joulu lähestyy ja kauneusbloggaajien joulukalenterissa on avattu jo hurjan ihania luukkuja! Kymppiluukku avautuu täällä, ja mukana on jotain ihanaa eli pitkästä aikaa arvonta.

Palkinnoksi halusin jotain, missä on mukana suosikkituotteeni. Löysin sopivasti lahjapakkauksen, joka sisältää yhden lemppariripsareistani. Lancôme Monsieur BIG -ripsarikokemuksia löytyy täältä, ja takaan että jos iso harja miellyttää niin tällä saa tuuheaa jälkeä aikaiseksi.

Lahjapakkauksen mukana tulee näytekoko Lancômen suositusta silmämeikinpoistoaineesta, ja tää on kyllä hyvä! Kaksifaasiset, ravistettavat putsarit eivät ole aivan suosikkeja, mutta etenkin matkakäytössä öljyjä ja balmeja kätevämpiä.

Lopuksi Lancôme-lahjapakkaus tarjoaa maistiaisen kajalkynästä, joka sopii sekä ripsirajaan että sisäluomelle. Tämä on mullekin uusi tuttavuus, mutta tykkään kyllä Lancômen meikeistä noin yleensä.

Arvontapalkinto on ostettu itse ja sen arvo on noin 28 euroa. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen mitä toivot joululahjaksi – maailmanrauhan lisäksi, tietty. Arvon toisen setin Instagramissa, joten myös siellä voi osallistua arvontaan. Jätä sähköpostiosoite siihen tarkoitettuun kohtaan. Yksi osallistuminen per osoite. Arvonta päättyy 14.12.2019 ja palkinto postitetaan Suomeen, voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla. Tietosuojasta löydät lisää täältä. Kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä.

Katso myös muut luukut, täällä on vaikka mitä kivaa!

 1. Tiitu / Gingerbiscuit
 2. Glitteri addikti 
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola
 5. Beauty by Ida M 
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer 
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Viivi Nurminen
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia
 24. Osallistujien yhteinen luukku

Onnea arvontaan!

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh
31

Comments

 1. Toivon lunta ja rauhallisen joulun poikaystäväni kanssa. Hyvän fiiliksen!!! Mut olishan se kylpytakki vaikka kiva.

 2. Olen toivonut lahjakortteja tatuointiliikkeeseen. Täytän kohta 40, ja haluan saada jotain, joka ei katoa tai mene rikki. Ainoa asia, jonka saat hautaan mukaasi.

 3. Haluisin pehmoisen torkkupeiton lahjaksi sen masilmanrauhan lisäksi ;)Mukaan kivaan arvontaan. Meiliosoitettani saat käyttää voitosta ilmoittamiseen.

 4. Toivon että joulunvietto sujuisi rauhassa ilman ylimääräistä häslinkiä ja stressaamista.

 5. Toivon lahjaksi lahjakortteja paikallisiin palveluihin. Tavaraa on ihan riittävästi.

  Stressivapaata joulun odotusta! 😉

 6. Toivon joka vuosi itselleni A5 kokoisen kalenterin 🙂 tänä vuonna löysin myös ihanat kukalliset lakanat mustalla pohjalla, toivoin myös niitä.

 7. Ainakin uutta isoa Taikametsä-mukia kun entinen vastaava lempparimuki pääsi hajoamaan. Myös uusi petauspatja olisi tarpeen.

 8. Yleensä minulla on selkeä toive jonka kerron äitille ja hän hankkii sen minulle jouluksi mutta tänä vuonna en, Lähi-idän ja maailmanrauhan lisäksi, toivo mitään. Olen kerrankin tyytyväinen XD

 9. Toivon yhteistä aikaa rakkaiden kanssa ja stressitöntä joulunviettoa ilman hössötystä.

 10. Sainkin jo toivomani Lookfantasticin joulukalenterin, se oli oikeestaan ainoa toive. No, foamrollerille toki olis myös käyttöä. 🙂

 11. Ihana tuotesetti ! 🙂 TiNo sen maailmanrauhan lisäksi toivon kiireetöntä laatuaikaa hyvän seuran kera sekä mukavia yllätyksiä,

 12. Juurikaan ei ole toiveita tänä jouluna, mutta Sodastream voisi olla sellainen mille olisi käyttöä 🙂

 13. Eipä kyllä moneen vuoteen ole ollut oikeita joululahjatoiveita, enkä luultavasti paketteja saakaan. 🙂 Toivon joululta kuitenkin rauhallista ja hauskaa ajanviettoa läheisten ja ystävien kanssa, ja herkkuruokaa!

 14. Eniten toivon perheen kanssa yhdessäoloa, mutta jos jotain materiaa täytyy sanoa niin kastehelmi-astiastoa olen toivonut 🙂

 15. Toivoin uuden plannerin, mutta toivoin myös jotain ihanaa kirjaa johon voisi uppotua joululomalla 🙂

 16. Toivon vesijumppa- ja hierontalahjakortteja. Ja itseltäni toivoin jalkalamppua, jonka sain jo…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2020 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework