Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 10: ARVONTA

Kuva: Laura Loukola

Joulu lähestyy ja kauneusbloggaajien joulukalenterissa on avattu jo hurjan ihania luukkuja! Kymppiluukku avautuu täällä, ja mukana on jotain ihanaa eli pitkästä aikaa arvonta.

Palkinnoksi halusin jotain, missä on mukana suosikkituotteeni. Löysin sopivasti lahjapakkauksen, joka sisältää yhden lemppariripsareistani. Lancôme Monsieur BIG -ripsarikokemuksia löytyy täältä, ja takaan että jos iso harja miellyttää niin tällä saa tuuheaa jälkeä aikaiseksi.

Lahjapakkauksen mukana tulee näytekoko Lancômen suositusta silmämeikinpoistoaineesta, ja tää on kyllä hyvä! Kaksifaasiset, ravistettavat putsarit eivät ole aivan suosikkeja, mutta etenkin matkakäytössä öljyjä ja balmeja kätevämpiä.

Lopuksi Lancôme-lahjapakkaus tarjoaa maistiaisen kajalkynästä, joka sopii sekä ripsirajaan että sisäluomelle. Tämä on mullekin uusi tuttavuus, mutta tykkään kyllä Lancômen meikeistä noin yleensä.

Arvontapalkinto on ostettu itse ja sen arvo on noin 28 euroa. Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen mitä toivot joululahjaksi – maailmanrauhan lisäksi, tietty. Arvon toisen setin Instagramissa, joten myös siellä voi osallistua arvontaan. Jätä sähköpostiosoite siihen tarkoitettuun kohtaan. Yksi osallistuminen per osoite. Arvonta päättyy 14.12.2019 ja palkinto postitetaan Suomeen, voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla. Tietosuojasta löydät lisää täältä. Kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä.

Katso myös muut luukut, täällä on vaikka mitä kivaa!

 1. Tiitu / Gingerbiscuit
 2. Glitteri addikti 
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola
 5. Beauty by Ida M 
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer 
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Viivi Nurminen
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia
 24. Osallistujien yhteinen luukku

Onnea arvontaan!

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework