Kauneusbloggaajan synttärihumu

Kirjoitin blogiin pikapostauksen synttärijuhlista juuri niiden kynnyksellä. Nyt haluan esitellä juhlia ja niiden kulkua paremmin, sillä kemut olivat mun mielestä oikein onnistuneet ja ihanat! Vieläkin tulee lämmin tunne kun mietin sitä naurun ja kosmetiikan määrää.

En ole viime vuosina järjestänyt juurikaan juhlia. Olen kokenut sen aika raskaaksi ja stressaavaksi, mulla kun on hieman taipumusta perfektionismiin. Pitää olla oma musiikkilista bileille, kaikki pitää leipoa itse, askartellut paikkakortit nyt on itsestäänselvyys, tarjoilujen on oltava yltiöpäiset ja kutsuvieraslistalta löytyä kaikki serkun kummin kaimatkin… Sisäisten vaatimusteni lista on loputon. Tällä kertaa päätin kuitenkin ottaa homman tietoisen rennosti: kutsun vain lähimmät bloggaajakaverit, juhlien teema liikkuu väljästi blogini ja kauneuden ympärillä, kakun tilaan tutulta ja koristeluissa menen helpoimman kautta. Ja kuulkaa, juhlat onnistuivat viimeisen päälle hyvin, vaikken edes imuroinut tai pessyt lattioita!

Tarjoiluissa panostin ”lastenjuhlamaisuuteen”. Tarjolla oli salaattia, suolainen tonnikalapiirakka, karkkivartaita, suklaata, keksejä ja tilattu kakku. Sain lisäksi muutamalta kutsuvieraalta nyyttärihenkisiä tuomisia (kuten dippejä, sipsiä ja vihanneksia) ja apua muun muassa salaatin tekoon. Myös mies osallistui juhliin käymällä kaupassa ja vippaamalla mulle tarvittavan rahan järjestelyihin. Kukaan ei ainakaan suoraan päin naamaa kehdannut sanoa että tarjoilut olisivat olleet jotenkin riittämättömät ja itse ainakin tykkäsin makeahkoista pöydän antimista kympillä. Jälkikäteen tosin tajusin, että limpparia olisin voinut varata enemmän kuin alkudrinksuihin kuluneet 3-4 pulloa.

Koristelut keksin ex tempore viikkoa ennen juhlia. Kuka muka sanoo, ettei niitä voisi ripustaa seinälle just silloin kuin idea tulee mieleen? Leikkasin erilaisista blogin kautta saaduista PR-materiaaleista kolmioita jotka kiinnitin viirin muotoon paperiteipillä (washi-teipiksi kutsunevat myös). Paperiteippi ei pilaa seinäpintaa vaan lähtee helposti pois ja kiva siilikuvio teipissä oli kiva bonus. PR-lehdistä löytyi myös yllättäen monessa kauneusbloggaajatapahtumassa vieraillut Tigimies eli Mikko Vainio, joka on Warehousen kouluttaja. Näin Mikkokin pääsi osaksi meidän bileitä!

Kakku oli yksi ihailluimmista jutuista bileissä ja se oli munkin suosikki, mitä tulee tarjoiluihin. Kakun on leiponut ihana Painted by Cakes -blogin Emma. Emmalta saa tosiaan tilata kakkuja ja täytevaihtoehdot ovat maistuvat ja runsaat: omassa kosmetiikkakakussani oli täytteenä sitrus- ja mansikkamousset. Superherkullinen kakku, jonka paksuus yllätti monet ja näin ollen monet vieraat ”valittelivat” ihanankamalaa sokeriähkyä loppuillasta. Myös jämät syöneeltä poikaystävältä tuli hyväksyvä nyökkäys kakun maistuvuudelle.

Lupailin tytöille kovasti että juhlissa olisi läsnä oma perhoskoirani Migo, mutta viime hetkellä jouduin viemään perhosen hoitoon äidilleni tenttien ja miehen töiden takia. Onneksi Sensaisti-Mari pelasti tilanteen ja toi hellittäväksi koko juhlan varastaneen Nano-pojan! Nano oli tosi rohkea ja aktiivinen, vuoroin änkesi jokaisen jalkojen päälle (erityisesti Ilonan jalat olivat Nanskun mieleen) ja vuoroin kärkkyi keittiössä herkkuja. Nano onnistui myös arpajaisissa toimimaan onnettarena, kun hänen kieleensä tarttui arvontalipuke! Yllättäen arvontalippu oli juuri parhaat-jalat-ikinä-Ilonan, joten aloimme heti epäillä että taisi Nano vähän kurkkia kenelle ihana Marc Jacobsin hajuvesi laitetaan…

Tytöt olivat kertakaikkisen ihania ja toivat mulle lahjuksia, vaikka nimenomaan sanoin että niitä en toivo vaan omaksi ja muiden iloksi juhlat järjestän. Lahjat olivat hyvin MAC- ja selemeikkipainotteisia ja esittelen ne omassa postauksessaan myöhemmin. Oli meinaan joukossa sellasia aarteita että… <3

Halusin itse yllättää juhlijat ja olin koonnut synttäreilleni goodie bagit elikkä korruptiokassit. Kokosin pusseihin ainoastaan sellaisia tuotteita ja tuotesarjoja joista itse tykkään, joten bägeistä tuli hyvin luonnonkosmetiikkapainotteiset. Vaikka kilomäärillä ei bägini pääse kerskumaan, ovat kaikki tuotteet sellaisia että testaan ne varmasti. Tarkempi esittely on vielä tulossa, no worries.

Omaksi yllätyksekseni PR-toimistot ja markkinoitsijahenkilöt olivat varanneet erityislahjoja myös minulle! Olin ihan itku silmässä kun lähetyksiä avasin, kun olivat osanneet valkata juuri sellaisia mun tyylisiä lahjoja ihanin saatesanoin. PR:n ja blogin välinen yhteistyö ei aina olekaan yksioikoista tuotteiden lähettämistä ja pyytämistä (saati piilomainontaa), vaan tässä tapaa todella ihania tyyppejä ja valloittavia persoonia joiden kanssa tulee juteltua paitsi blogihommista myös kaikesta muusta elämän liittyvästä. Toisin kuin saattaisi luulla, eivät mainostajat ole vain rahan kiilto silmissä meihin bloggaajiin yhteydessä vaan heiltä löytyy ihan vilpitöntä halua valkata just ne parhaat testituotteet blogiin.

Juhlissa koottiin yhteisvoimin myös toisenlaiset goodie bagit. Myy ehdotti, että jos vieraiden nurkista löytyy ”nuorisosopivaa” kosmetiikkaa niin hän voisi toimittaa niitä eteenpäin tarvitseville. Idea oli mahtava ja otin sen heti omakseni varaten näille kasseille ihan oman paikan juhlista, johon vieraat saivat käydä tiputtamassa käyttämättömiä tuotteitaan. Tuotteita kertyi monen kilon edestä (vaikka moni ”ihan vaan pikaisesti katsoi varastoja”) ja kassit toimitetaan kahteen lastenkotiin nuorten iloksi. Minulta lähti tuotekasaan etenkin rasvaisen ihon hoitotuotteita, jotka eivät sovi mun iholle yhtään ja meikkejä joita en ole ehtinyt edes testata. Lisäksi löysin varastoistani useita präniköitä deodorantteja, suihkugeelejä ja vartalotuotteita. Kauneusbloggaajan aika ei vain riitä kaiken testaamiseen ja monista tuotteista saattaa olla olemassa tuplakappaleita, joten oli ihanaa auttaa näin ja päästä samalla itselle turhista tuotteista eroon. Toivottavasti saajat ilahtuivat myös ja löysivät sopivia tuotteita kasseista!

Kiitos vielä ihanille vieraille, yhteistyötahoille ja Nanolle! Juhlat olivat huiput ja muistelen niitä lämmöllä vielä pitkään. <3

 

Koska sinä järjestit viimeksi juhlat?

 

Kaikki kuvat: Salla / Miss Piggy's Pearls

Comments

  1. Mä oon NIIIIIIN suu mutrussa edelleen kun en päässyt paikalle <3 :'( Olisin niin halunnu olla näkemässä esim sen kun Nano arpoo (varvas-)Ilonalle tuoksun :'DDD<3 Voin kuvitella sen sieluni silmin! Ikävä teitä kaikkia mafiamuijia <3

  2. Kiitos ihanista juhlista ja tarjoiluista! Vaikka kerkesin olla vain hetken juhlien loppupuolella, huomasin kyllä, että teillä oli ollut lämminhenkiset pippalot alusta asti. Kiitos tosi paljon kutsusta, olin ihan otettu :* Goodiebagin sisältö oli ihan super <3

  3. Aivan ihanat juhlat, kiitos <3_<3 Toinen puoli nuorisotuotteista pääsi määränpäähänsä viime sunnuntaina ja loput ensi sunnuntaina. Isoja kiitoksia tuli jo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework