Kauneusbloggaaja valmistautuu juhlaan

image

”Ois kiva järjestää kemut, mulla ja blogillahan oli ihan just synttäritkin. No jos mä nyt pienet.” Eli kutsuin sitten koko Purkkimafian porukan meille.

”Ajoitanpa tentit silleen, että juhlat on sit heti niiden jälkeen. On sit syytäkin juhlia!” Eli olen hiki hatussa yötä myöten siivonnut, kuurannut ja leiponut. Juhlan alkaessa varmaan kuukahdan sohvalle.

”Oispa muuten kiva, jos ois jotkut pienet goodie bagit. Ei mikään firma varmaan ees halua osallistua.” Lopputuloksena jokainen bägi on täynnä rakastamaani luonnokosmetiikkaa ja painaa kahdesta kolmeen kiloa. Osa yhteistyökumppaneista muisti minua myös synttärilahjoilla, joista liikutuin niin että olen itkeskellyt koko viikon.

”No siis kyllähän mä ehdin imuroida, kantaa parit tavarat varastoon ja pestä vessan sekä meikata. No problemos!” No eiku ei juu ei. En ehdi. Paitsi meikata.

”Kyllähän mulla tässä on aikaa, ehin ihan nopsaan postata jotain kivaa blogiin!” Hylkäsin ensimmäiset kolmetoista postausideaa ja lopulta päädyin näppäämään kännykuvan koristeluista (PR-matskuista leikeltyjä, muuten) ja kirjoittamaan nämä sanat. Vieraat on täällä puolentoista tunnin kuluttua.

 

Eipä kai juhlien järjestäminen koskaan ole kovin vakavaa ollut?

 

Comments

  1. Onneksi olkoon! <3 Mua niin harmistuttaa ku en päässy paikalle. Mutta treffattiinpa kuitenkin tällä viikolla <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework