Katse kevätuutuuksiin päin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IsaDoran kevätuutuudet ovat vallanneet jo monen kollegan blogin. En suuremmin innostunut kohkausta herättäneestä Nude Essentials -luomiväripaletista: vaikka sävyt olisivat kuinka kauniita, minä tahdon keväällä ruskeiden ja nudejen sijaan väriä. Sen sijaan muissa kokoelman tuotteissa väriä piisasi, ainakin pastellista sellaista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IsaDora Perfect Moisture Lipstick – Pretty in Pink & Peach Passion

Kevätkokoelmaan kuuluu kaksi uutta sävyä Perfect Moisture -huulipunista. Pretty in Pink on hieman shimmerinen, romanttinen vaaleanpunainen ja Peach Passion lähes mattainen vaalea persikka. Huulipunat lupaavat kosteuttaa tuoden samalla pitkäkestoisen värin huulille.

Valitettavasti näette punista toisen huulilla vasta huomisen meikkikuvissa, sillä kovista lupauksista huolimatta rohtuneet huuleni eivät tykänneet Perfect Moisture -huulituotteista. Tällä hetkellä huuleni eivät edes ole kovin pahassa kunnossa (kiitos säännöllisen hoidon), mutta silti molemmat sävyt korostivat huulten kuivia kohtia ja tuntuivat hankaavilta. Huulten kuoriminen ja huulirasvan käyttö helpottivat punien käyttöä huomattavasti, joten suosittelen näitä toimenpiteitä lämpimästi. Kuitenkin muutaman tunnin jälkeen kuiva tunne huulille palasi ja punaa lisätessä kosteusapuja ei juurikaan tullut. Ehkä Perfect Moisture sopii minulle paremmin kesäkäyttöön, kun huulet jaksavat pysyä paremmassa kunnossa koko päivän. Ihan varauksetta en siis suosittelisi näitä kuiville tai rohtuneille huulille, vaikka pigmentti ja sävyjen laatu muuten vaikuttaa ihanalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IsaDora Wonder Nail Posh Peach & Fresh Linen

Vaikka huulipunat jättivät minut kylmäksi, kokoelman kynsilakkoihin ihastuin täysillä. IsaDoran lakat ovat aiemminkin vakuuttaneet laadullaan ja ekstraleveällä siveltimellään, eikä kausisävyissä ole yhtä ainoaa moitteen sanaa. Vaaleilla kynsilakoilla on yleensä taipumus levittyä laikukkaasti tai liian ohuesti, mutta nämä keväiset pastellit hoitivat homman mallikkaasti myös tällaisen lakka-amatöörin käsissä ja kaksi kerrosta riittää. Lakan pinta kestää kynsilläni hyvänä viidestä päivästä jopa viikkoon, eli kesto on samaa luokkaa Essien lakkojen kanssa. Lakan pysyvyys on kuitenkin hyvin kynsikohtainen asia, toisten kynsillä mikään lakka ei pysy päivää pidempään ja joillakin lakan vaihdon tarve ilmenee vasta, kun tyven kasvuraja alkaa olla liian pitkä.

Kevätkokoelmaan kuuluu myös kaksi muuta hempeää lakkasävyä, Candy Store ja Spring Bud. Kokoelmassa on myös nostettu esille kulttimainetta saavuttanut Inliner Kajal sävyssä Blonde. Tämän tuotteen kanssa testailut jatkuvat vielä, raportoinen siitä siis myöhemmin.

Huulipunan hinta on noin 13-14 euroa ja kynsilakan noin 8 euroa.

 

Miellyttikö IsaDoran kevätkokoelma, vai jäikö jotain olennaista uupumaan?

 

Tuotteet on saatu testiin maahantuojalta.

Comments

  1. Toi inliner kajal löytyy multakin. Itse olen tykännyt, että se kirkastaa katsetta kivasti ja on koostumukseltaan mukavan pehmeä laittaa herkkään luomirajaan. Mutta se ei kyllä alaluomen rajassa pysy kovin hyvin :/

    • Ei mullakaan oikein mikään kajal pysy sisärajauksena kovin hyvin: herkät ja vuotavat silmät ei ainakaan auta siinä asiassa. Vielä pehmeämpi tapaus on Benecosin kajalkynä sävyssä White ja aionkin vertailla IsaDoraa ja sitä keskenään.

      Sisärajauksen pysymiseen vaikuttaa myös tuotteen kerrostaminen, tummempia värejä kerrostan pitkin meikin tekoa ja näin ollen pysyvyyskin on parempi.

    • Kuulostaa hyvältä toi vertailu. Pitää kokeilla tota kerrostamista, vaikka ei se yleensä kauheasti vaivaa vaikka ne sisärajaukset kuluiskin päivän aikana pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework