Karamellityttö vihreän tuoksun lumoissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keväällä puhaltavat aina raikkaat tuulet ja sekä keholle että mielelle haetaan samaan aikaan piristystä ja rentoutumista pitkän talven jälkeen. The Body Shop on tänä vuonna vastannut kysyntään lanseeraamalla vartalonhemmottelusarjan vihreän teen tuoksuisena. Sarja sisältää erikoisen tuoksun lisäksi spesiaalituotteita, joilla mielenrauhan luvataan saapuvan helpommin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuji Green Tea -vartalovoi

Vartalovoi on The Body Shopille tuttuun tapaan täyteläistä ja hyvin kosteuttavaa. Vihreämmät tuoksut eivät yleensä ole mieleeni (olen itämaisten gourmand -tuoksujen ehdoton ystävä), mutta vartalovoissa tuoksu on juuri sopivan pehmeä tällaisen makeamman tuoksulinjan ystävälle. Fuji Green Tean tuoksu on yllättävän lempeä ja jäljittelee vihreää teetä aika autenttisesti: yrttistä fiilistä tai ruohoisaa tunnelmaa tästä purkista on turha hakea. Vartalovoin tuoksu on kestoltaan pitkänpuoleinen, joten illalla levitetyn voiteen haistaa vielä aamullakin. Minulle se ei ole huono juttu, mutta pahoinvointiin taipuvaisille homma saattaa olla toinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuji Green Tea Eau de Cologne

Eniten yllätyin siitä, kuinka paljon tykkäsin vihreä tee -sarjan hajuvedestä. Koen, etteivät kovin raikkaat tuoksut sovi minulle, sillä monesta kokeilemastani vihreämpään suuntaan taittavasta tuoksusta löytyy ihollani kitkerä nuotti. Tämän colognen (vähemmän tuoksuainesosia kuin eau de toilette -tuoksuissa) päänuotit löytyvät kuitenkin teen lisäksi sitrusten puolelta, ja se tekee minulla ratkaisevan eron: hetken aikaa iholla oltuaan Fuji Green Tea muuttuu pehmeäksi sitruunaksi teetwistillä. Ei huono!

Kesto tuoksussa on keskivertoa luokkaa, enkä näe tätä varsinaisesti EdT-vahvuutta miedompana. Toisaalta minun ihollani vihreät tuoksut jäävät pidemmäksi aikaa ihon pinnalle, kun taas ruokaisammat ja makeammat hajuvedet ikään kuin katoavat ihoon helpommin. Minulla kestikin hetken aikaa ottaa Fuji Green Tea haltuun. Bergamotti, joka tuo myös teetunnelmaa tuoksuun, auttaa huimasti.

Voisin kuvitella Fujin tuoksuksi myös miehille, vaikkei sitä unisexinä mainostetakaan. Fuji Green Tea sopii ihmiselle, joka haluaa tuoksua rennon raikkaalle mutta silti pehmeälle. Kesäterassille ja mojitofiilistelyyn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fuji Green Tea Bath Tea

Kokoelman erikoistuote kietoutuu ”kylpyteen” ympärille. Tavalliseen teesuolaan on lisätty vihreän teen lehtiä ja annostelumekanismina toimii teepallo. Suloinen idea! Harmillista, ettei meillä Suomessa monellakaan ole mahdollisuutta kylpyammeeseen ja siksi kylpysuolat kuluvat lähinnä jalkakylpyihin. Keksin kuitenkin saman jutun kuin Virve ja täytettyäni teepallon tuoksusuolalla ripustin sen kylppäriin tuomaan rentouttavaa teetuoksua ympäristöönsä. Kätevää! Kylpysuola ei ehkä olisi sellainen tuote jonka itselleni ostaisin, mutta lahjana metallinen purkki ja muhkea teepallo toimisivat varmasti hyvin.

Fuji Green Tea -sarjan vartalovoi maksaa 19,50 euroa, cologne-tuoksu 22,50 ja kylpytee 19,80 euroa. Sarjaan kuuluu myös muita tuotteita, kuten viime kesältä tuttu vartalosorbetti ja kuoriva palasaippua. Jos päädyt sorbettiin, säilytä sitä jääkaapissa: kesähelteillä älyttömän ihana, viilentävä tunne on taattu!

 

Ovatko vihreät tuoksut sinun juttusi vai jätätkö ne muille?

 

Tuotteet saatu testiin The Body Shopilta.

Comments

    • Oo, täytyykin käydä nuuhkimassa Yvesin versio läpi 🙂 Mulle vihreät tuoksut on lähtökohtaisesti vähän vieraampia, vaikka vuosien varrella olen omistanut jos sun mitä Ardenin Green Tea -versioitakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework