Kaikenlaista

Kaikenlaisia haasteita ja palkintoja siis. Butterflies Instead – blogin Melli antoi ruusuja ja pokaalin, kiitos niistä 🙂

Ruusujen kanssa kerrotaan lemppariasioista. Niihin siis:

Lempiruokani vaihtelee kauden mukaan, kuten aiemmassa haastepostauksessa jo kerroin. Tällä hetkellä erityisen hyvää on vuohenjuusto, satsumat sekä tortillat maustettuna Santa Marian Smoked Chili and Garlic -mausteseoksella.
Lempimakeiseni… Tämä ei ole vaikea valinta: Fazerin Suffeli Puffit ja hasselpähkinäsuklaalevy, sekä myös se Sininen levy. Jos olen oikein villillä päällä, saatan päätyä Candy Kingin irtokarkkeihin (suosikkeja musta-punaiset kallot, toffeekonvehdit, susupalat, toffeepallot, jogurttirusinat).
Lempilukemisena kaikenlaiset dekkarit (pääosin ruotsalaiset). Viimeksi yllätyin erittäin positiivisesti Hugh Laurien juuri suomennetusta romaanista Järein asein (The Gun Seller), jolla epäuskokseni oli myös kaunokirjallisia ansioita. Omassa genressään oikein hauska ja oivaltava, parodinen ja ironinenkin teos. En kyllä tiedä miksi niin yllätyin vaikka Laurie on aivan älyttömän hyvä suunnilleen kaikessa mihin ryhtyy. Ehkä ajatus julkkiksen kirjoittamasta kirjasta ei ikinä oikein kuulosta hyvältä 🙂
Lempipaikka käsitöille on ehdottomasti sohva. Valitettavasti en ole ehtinyt paljoa tehdä viime aikoina, yksi panta on valmistumassa ja yhdet pienet villavanttuutkin olisi tarkoitus neuloa.
Lempparileffoja on useita, tässä muutama: Up – Kohti korkeuksia, Beck-leffat, Hayo Miyazakin animaatiot (Melliltä bongattu)… Äh, näitä ei millään muista kun alkaa miettiä!

Sitten pokaaliin. Idiksenä siis kertoa kymmenen uutta asiaa itsestä, pystynköhän siihen…

1. Pelkään korkeita paikkoja todella paljon. Jo kierreportaat aiheuttavat huimausefektin jota on kovin vaikea olla huomioimatta. Tämä taipumus on kehittynyt vasta viimeisen parin vuoden aikana, en tiedä miksi yhtäkkiä ahdistun niin kovin korkeista paikoista. Ruoholahden metron liukuportaat, en kestä yhtään.
2. Pidän leopardikuosista yllättävän paljon, joskaan en omista kuin yhden moisella kuosilla varustetun vaatekappaleen: Gina Tricotin haalarin. Ei ihan peruskamaa se.
3. Haluaisin paljon enemmän vaatteita mutta ostan kaupasta aina vääränlaisia. Bilemekkoja ja korkokenkiä on tuhannet, mutta missä ovat käytännölliset perusvaatteet?! No onhan minulla yksi musta ja yksi harmaa neule… Niin ja se leopardihaalari.
4. Minulla on noin -0.75-0.1 silmälasit, joita käytän kuitenkin lähinnä vain luennoilla.
5. Haaveilen kirjan kirjoittamisesta.
6. En tiedä vielä yhtään mikä minusta tulee ”isona”. Alkuperäinen ura-ajatus sotkeentuu vuosi vuodelta enemmän, koska en saa haluamiani opintoja suoritettua (sivuaineeseen vaaditaan pääsykoe) ja nyt olenkin seikkaillut vaikka missä ilman selvää päämäärää. Aika näyttänee.
7. True Blood on oikeastaan lähestulkoon ainoa sarja johon olen kiinnostukseni jaksanut säilyttää näinkin pitkään ja intohimoisesti. Muita sarjoja seuraan kausittain, mutta True Blood on se joka on jatkuvasti ja aina vaan se kestosuosikki.
8. Haaveenani onkin päästä käymään Jenkkilässä ja kenties myös True Bloodin kuvauspaikoilla! Alexander Skarsgård, här kommer jag… Mieluiten viettäisin aikaa rapakon takana pidempäänkin esim. vaihtovuoden merkeissä.
9. En omista lattianpesuvälineitä. Pesen lattian vain likaisilta kohdilta (eteinen, lieden edusta) jollain rätillä ja muuten imuroin. Ajattelin panostaa ja ostaa Hulluilta Päiviltä Sini-siivouslastan!
10. Kerään Lolitan martinilaseja ja seuraavaksi toivelistalla on yllättäin Leopard-tini.

Noniin, sitten linkitelläänkin blogeja joille nämä haasteet lähtevät 🙂 Toivottavasti ette ole näitä jo tehneet!

– Curiouser & Curiouser
Glitz & Glam
Pretty Sweet
Tyttö ilman helmikorvakorua

Voitte tehdä jomman kumman tahi molemmat, miten vaan tahdotte. Toki myös muut kuin tässä listatut saavat tehdä: mielelläni olisin tähän linkittänyt kaikki, mutta ehkä kukaan ei jaksa sellaista postausta lukea. 🙂

EDIT. Näinpä vaan jätti Blogger taas julkaisematta ajastetun postauksen. Anteeksi siis kaikille jotka kävivät turhaan blogissa kurkkimassa lupaamaani haastetta! 

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

3 thoughts on “Kaikenlaista

 • 2.10.2011 at 10:08
  Permalink

  Juu, minä kävin yöllä, mutta en löytänyt haastetta. Osasin laskea 1+1 ja ajattelin, että blogger on varmaankin tehnyt sulle oharit. ;D Mulle sitä on sattunu viime aikoina usein.

  Kiitos haasteesta! Täytyy tehdä se tässä lähipäivinä. 🙂 En ollut tehnyt vielä, vaikka haasteen olin saanut aiemmin. Eli ei haittaa, voin postauksessa kiitellä kahta haastajaani. 🙂

  Reply
 • 2.10.2011 at 11:51
  Permalink

  Heh, jaan korkeiden paikkojen pelon kanssasi 🙂 Avonaiset portaat, liukuportaat jotka eivät mene seinän vieressä, lasihissit… Yh, kauheita. Jos bongaat tytön tuijottamassa tiukasti kenkiään (tai silmät kiinni..) ylläolevista paikoista se olen luultavasti minä 😛

  Reply
 • 4.10.2011 at 07:59
  Permalink

  Minna, en tiedä kans mikä tätä vaivaa. Se on varmaan tämä selain, mulla on Opera kun taas Blogger varmaan toimis parhaiten Chromella tms. En kuitenkaan jaksais alkaa vaihtaa selainta tän takia. Odotan innolla sun haasteen toteutusta 🙂

  Elna, kohtalotoveri :/ Ei ole kivaa tämä kyllä. Mulla on kans tuo tyyli että silmät kiinni vaan ja toivoo parasta 😀 En tiedä yhtään mistä tämä on voinut yhtäkkiä kehittyä, kun ennen tosiaan ei ollut mitään vastaavaa. Nyt en uskalla edes työpaikalla mennä kierreportaita alas! Rasittavaa. Tuntuu myös siltä ettei auta vaikka kuinka pakottaisi itsensä pahoihin paikkoihin, pelko, huimaus ja paha olo vaan yltyvät.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.