Juhannustaikoja kauneusbloggaajan tyyliin

image

Lakkaa keskiyöllä kynnet kymmenellä erivärisellä lakalla, pyörähdä kolmasti vastapäivään ja kolmasti myötäpäivään. Mikäli lakka on säilynyt sotkeentumatta, tietää se lakkausonnea loppuvuodelle. Pikakuivattajalla huijaaja saa loppuvuodeksi blogikäteensä kynsitikkuja.

Kerää seitsemän eriväristä huulipunaa tyynyn alle. Unessa näet MACin joulukokoelman ja aamulla huulipunajäljet lakanoissa.

Kurkista keskiyöllä meikittä kaivoon. Tarkasti katsomalla saatat nähdä kasvoillasi täydelliset varjostukset, mikä tietää onnea aurinkopuuterin käytössä. Mikäli näet vain silmäpussit, ennustaa se runsasta määrää peitevoidetta seuraavalle aamulle.

Levitä keskiyöllä vartalollesi itseruskettavaa ja kieriskele sen jälkeen alasti kasteisella juhannusniityllä. Syntyvistä kuvioista ja niiden tummuudesta voi ennustaa naimaonnen ja kesän ihonkuorintatarpeen.

Hiuksensa seitsemällä eri letillä koristava saa juhannusyön unessaan nähdä sadonkorjuuajan kuumimman kampaustyylin. Ja aamulla epäsuhtaisen kiharapehkon.

Juhannusyönä nukkumaan mennessä voi kääntää vasemman jalan sukan nurinperin ja laittaa sukkaan täytteeksi puuterivipan. Mikäli unessa taikojalle näyttäytyy mattakasvoinen nainen, on tuleva kesä hikoiluton. Mikäli unen kasvot kiiltävät, kannattaa varautua hellekeleihin. Jalkahikeä imenyt vippa kannattaa heittää aamulla roskiin.

Mikäli aattoaamuna piirretyt siipirajaukset ovat vielä aamuyöllä paikoillaan, tietää moinen ilmiö varmaa kättä loppuvuodelle ja ehdotonta suosikkimainintaa rajaustuotteelle. Aamuyöllä voivat neidot yhdessä arvuutella tuotteen nimeä ja oikein arvaajaa siunataan loppuvuosi meikkausonnella.

Juhannuspäivän jälkeisenä aamuna kannattaa katsahtaa peiliin: punoituksen ja finnien määrästä voi ennustaa, kuinka montaa eri tehotuotetta joutuu käyttämään seuraavan viikon ajan.

 

Taianomaista juhannusta rakkaat lukijat ja kanssabloggaajat!

 

Comments

  1. Mä en kestä :”D Nauroin vedet silmissä. Lueskelin nää myös siskolle, joka kysyi, että ei kai kukaan oikeasti noita tee :—D

  2. Hih, noitahan melkein pitää kokeilla kun ei perinteiset juhannustaiat ole tehonneet 🙂
    Hauskaa Juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework