Tänä vuonna joulu on minttua, sitruksia ja karkkitankoja

Teksti sisältää mainoslinkkejä. The Body Shop -tuotteet PR-näytteitä.

Joulun parasta antia minulle ovat erilaiset kausisarjat ja -kokoelmat, joita kosmetiikkafirmat tuovat markkinoille. Ymmärrän sisimmässäni, että kyseessä on vain kapitalistinen markkinatemppu mutta kimalteesta, tuoksuista ja limited edition -leimasta nauttiva luonteeni ei vain mahda mitään tälle jokavuotiselle ansalle.

Tänä vuonna olen aistinut joulun tuoksuyhdistelmissä erityisesti piparminttua, jota ovat tahdittaneet raikkaat sitrusnuotit. The Body Shop toi jouluksi myyntiin kokonaisen tuotelinjan karkkitangon tuoksulla ja voi, miten ihana ja piristävä piparmintun tuoksu voikaan olla! Olen siinä rajalla, pitäisikö nopsaan hupenevaa Peppermint Candy Cane -suihkugeeliä hamstrata lisää – yritän kuitenkin pidättäytyä, jotta piparmintusta ei katoa täysin hohto.

(Apua, huomasin juuri että kyseinen suihkugeeli on alennuksella 7,50 euroa! Mitenhän tässä käy…)

Madara Smart Glow – sitruksia, minttua ja yrttejä

On mahtavaa, että nyt myös luonnonkosmetiikkaa saa kausituoksuissa! Kuvataitelija Roberts Ruransin kanssa suosittellut kuosit kätkevät sisäänsä sekä Madaran normaalivalikoimasta koottuja lahjasettejä että näitä limited edition -tuotteita. 

Smart Glow Vitalising -palasaippuassa on mintun ja sitruksen tuoksu ja mielestäni tässä on saatu hyvin ”lushmainen”, täyteläinen tuoksu aikaan. Kuoriva Smart Glow Polishing -saippua ei ole tuoksultaan aivan niin voimakas, mutta tässä taas kiehtoo kuoriva volkaaninen hiekka. Smart Glow -kausituotteisiin kuuluu myös hohtohippuja iholle tuova, kukkaistuoksuinen vartalovoide, timjamia ja sitruunamelissaa sisältävä suihkugeeli ja kiinnostavan kuuloinen Multi-Layer-käsivoide (niin ikään pirteällä sitrustuoksulla). 

Ostin Madaran palasaippuat I love me -messuilta alunperin itselleni, mutta enpäs tiedä päätyvätkö ne sittenkin viime hetken joululahjapakettiin. Satuin nimittäin shoppailemaan meille kylppäriin heräteostoksena Lushin limetiltä ja bergamotilta tuoksuvan sitruspläjäyksen, joka on nimetty osuvasti Christmas Citrukseksi. Tänä vuonna joulu todellakin tuoksuu raikkaalle!

Onko sinulla tapana ostaa joulun kausituotteita vai kierrätkö kaukaa kaiken maailman piparituoksut ja glögivoiteet?

Mikä on joulun ykköstuoksu?

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework