Jouluinen yllätys.

Tai no ei nyt ehkä ihan yllätys.

Aamu alkoi väsyneesti sillä, että raahauduin ensi töikseni suihkuun. Ehdin jo valuttaa vettä, kun ovikello soi. Ajattelin, että sen täytyy olla taas joku kaupustelija sillä sellaisia on viihtynyt viime aikoina talomme ympäristössä, enkä siis suotta kiirehtinyt avaamaan ovea.

Postiluukku kolahti. Ei hitto, se oli siis postinjakaja! Vedin äkkiä pyyhkeen päälle ja ryntäsin rappukäytävään. Postisetä oli jo ehtinyt pyörälleen ja minä seisoin rapussa pyyhe päällä. Hissistä tuli kuitenkin samaan aikaan yläkerran pariskunta, jolle huikkasin hätääntyneenä että sanoisivat postin sedälle minun olevan paikalla, ja he hämmentyneenä tottelivat. Sain pakettini ja pyyhkeen melkein tipahtaessa päältä toivottelin postinjakajalle hyvät joulut, joka hiemän yllättyneenä vastasi ”kiitos samoin”.

Sellainen aamu siis minulla.

Syy miksi ehdottomasti halusin pakettini ennen joulua oli selvä. Paketista paljastui tietenkin minun itselleni hankkima joululahja! Hyvää joulua minulle siis ^_^

Päästän teidät mukaan paketin avaamiseen…

Paketti saapui USA:sta…

Hyvin oli pakattu…

Eikä, voiko se olla…

Kyllä, se on Tarte for True Blood -paletti!

Nyt se on minun <3

Rakastuin palettiin googletellessani swatcheja ja olihan minun jo vannoutuneena True Blood -fanina hankittava kyseinen ei-tietenkään-Suomesta-saatavilla-oleva-tuote. Lopulta löysin tämän Ebayn ihmemaasta jopa suhteellisen edulliseen hintaan, joka tosin on kallein hinta mitä olen kosmetiikkatuotteesta suostunut maksamaan eli 53 euroa postikuluineen. Sallin itselleni tämän, sillä syksy on ollut rankka ja halusin palkita itseäni, sekä <valitse tähän mieluinen tekosyy> ja <tähän vielä joku uskottava argumentti>.

Tuotteessa on siis 17 sarjan mukaan nimettyä luomiväriä, sekä minikokoinen ripsari, pohjustustuote ja kajalkynä. Vastinetta rahoille siis löytyy. Tämänhän olisi saanut USA:n Sephorasta tilattua 32 dollarilla alehintaan, mutta piru vie kun eivät toimita Suomeen 🙁 Onneksi tämä oli Ebayn tuotteista halvin sentään, enkä kyllä sen jälkeen ole tätä edullisemmin siellä nähnyt kaupattavan. Jotkut myyvät tätä jopa 100 dollarin hintaan eteenpäin, hurjaa.

Paletissa tuli mukana muovikalvo jossa lukee kaikkien sävyjen nimet, ja se on mielestäni kätevä sillä olen onneton muistamaan mitään ulkoa.

Mukana tuli myös Glamour me -lehtinen, jossa on True Bloodin johtavan meikkitaiteilijan Brigitte Ellisin luomia meikkilookkeja. Nämä täytyy kaikki tietenkin kokeilla läpi.

Myös paletin pakkaus on ylellinen: paletti on raskaan tuntuinen ja nahkakorsetti päällä on yksinkertaisesti upea. Rakastan tällaisia kauniita kosmetiikkapakkauksia, ja tämä kyllä iskee minuun fanina ihan kympillä!

Sävyt vaikuttavat ihanan pigmenttisiltä ja pehmeiltä, enkä malta odottaa että pääsen testaamaan palettia käytännössä! Erityisesti odotan paljon Mossilta, V:ltä, The True Deathiltä sekä Bayoulta.

Oletteko te muistaneet lahjoa myös itseänne jouluna? 🙂

Oikein hyvää ja lämmintä joulua kaikille, sekä muistorikasta uutta vuotta! En todennäköisesti ehdi enää päivittää blogia ja sitten lähdenkin internetyhteydettömään paikkaan, palaten vasta juuri ennen uutta vuotta. Toivottavasti ehdin postata teille vielä uuden vuoden lookkini, it’s gonna be classy but gorgeus!

PS. Huomasin, että blogini on saavuttanut huimat 40 lukijaa Bloggerissa! Aivan ihanaa, en ikinä uskonut että höpöttelyni kiinnostaisi niin monia. Kun 50 lukijaa pamahtaa rikki, lupaan järjestää hienon arvonnan sen kunniaksi. Aika lähellä mennään jo, jos lasketaan mukaan myös Bloglovinin ja Blogilistan kautta lukevat :>

Comments

  1. Ihanaa että sait tuon haluamasi paletin vihdoin. Hienolta näyttää! Unelmia pitää toteuttaa! 🙂

    Ihanaa, lämpöistä joulua myös sinulle!

  2. Pumpulipupu: olen aivan rakastunut tähän palettiin! Kannatti laittaa reilut 50 euroa menemään, kerrankos sitä ja ei sitä hautaankaan saa… 😀

    Kissaämmä: tää on aivan upea, kerroinko sen jo 🙂 Alkaa innostus olemaan jo aivan överitasolla.

    Elna: Kiitos ja oikein hyvää uutta vuotta myös sinne 🙂

  3. Moikka! 🙂 Mistä sä tarkalleenottaen ostit ton paletin? oon itsekin tosi kiinnostunut. Mahtaakohan vielä saada?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework