Jotain ihan muuta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus on kipeä ja väsynyt olo. Silloin tartun yleensä siveltimiin ja annan mielikuvituksen luoda kasvoilleni jotain, mitä en normaalisti harkitsisi vakavasti. Hei, mitenkäs sen drag-huulitreenin laita on? Kokeillaanpa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monella bloggaajalla on näkynyt vaikka minkä värisiä kulmakarvoja, mutta kukaan ei ole vielä tehnyt kultaisia. Glitter-kultaisia. Mäpä teen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei, tänään minä siis näytän tältä. Kiintoisaa. Voiskohan tätä vielä jotenkin tuunata?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän silmiin luomi- ja ripsiväriä ja eiköhän siinä ole kotistudioon ihan sopiva editorial-tyylinen look. Ai ei vai? Mulla ainakin oli hauskaa!

 

Löytyykö lukijoista muita kummallisten ideoiden toteuttajia?

 

Comments

 1. Oi ihana! Jännittävällä tavalla tämä on ihan mieletön look! Mitäköhän töissä sanottaisiin jos ilmestyisin töihin glitterkullatuilla kulmakarvoilla.. ;D

 2. Himottais kokeilla ihan kokonaista drag meikkiä omaan tai miehen naamaan 😀 Oon nyt katellut netflixistä RuPaul’s drag racea ja hieman inspiroitunut.. Noi huulet on mielettömät!

 3. Aivan mahtava lookki. 🙂 Hitsi, kun pitäisi tehdä drag-meikki uudestaan joku päivä. Se oli hauska kokeilu. Mullekin tuli tästä meikistä hyvin sellainen editorial-fiilis.

  Minä nyt tunnetusti maalailen silmiäni ja huuliani kaikilla sateenkaaren sävyillä vähän päivästä ja fiiliksestä riippuen. 🙂 Kokeile joskus tummansinisiä huulia. Ne sopisivat sulle tod.näk. aika kivasti.

  • Tee tee tee! Haluan nähdä tuloksen sitten ^_^ Sulla on kyllä ihania huulipunia aina, etenkin kadehdin niitä harmaita ja tummia versioita joita mun arkimeikissä näkyy tosi vähän. Sininen laitetaan kyllä korvan taakse, se on pakko kokeilla.

 4. Kultaiset kulmakarvat <3 Mä teen näitä hulluttelumeikkejä aina välillä, mutten koskaan semmosina tunteina, että saisin kuvia…pitää hankkia se kuvausvalo niin voin ottaa kuvia, kun inspis iskee! 😀 x

 5. En yleensä kommentoi näihin erilaisimpiin kokeiluihin (katselen vain ruudun toiselta puolelta kuinka muut uskaltaa) mutta tätä on kyllä pakko kommentoida, on ihan huikea!!! Nuo huulet varsinkin – WAU! 🙂

  • Kiitos Mia, olipa ihanasti sanottu! 🙂 Huulien häivyttämiseen menikin aikamoisesti aikaa, mutta olen myös itse kovin tyytyväinen lopputulokseen. Nuo myös kestivät yllättävän hyvin, eivät tietenkään juomista tai syömistä lainkaan mutta perusoleillessa pysyvyys oli hyvä. Patsastelujuhliin siis 😀

 6. Apua, aivan huikean upea meikki, kaikessa erikoisuudessaan. 😀 Sopii jotenki sun kasvoihin niin hyvin! Varsinki noi huulet, vitsi miten kauniit. :3 <3

 7. Mitä olet käyttänyt kulmakarvoihin? Ajattelin itse laittaa uutena vuotena tuollaiset 😀

  • Pohjalla on kultaista ja pronssista bodypaint-maalia (luulisin, että nestemäinen rajaus tai puikkoluomiväri käy ihan yhtä hyvin!) ja päällä paksu kerros kahta eri MAC-merkin glitteriä kiinnitettynä glitterliimalla. Liimaksi käy hyvin ripsiliima ja oikeastaan mikä vaan kultainen glitter toimii ^_^ Jos löydät jostain useammassa eri värissä hohtelevaa hologlitteriä, niin lopputulos on aina vaan upeampi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework