John Frieda ja ikuisesti sileiden hiusten metsästys

Tänään minä ja korpputukkani arvioimme lähemmin John Frieda Frizz Ease Forever Smooth -hiustenhoitotuotteet. Shampoo ja hoitoaine lupaavat silottaa pörrötukkaa ja pidentää tämän siloisuuden kestoa ilman silikoneja. No huh huh, mitkä lupaukset!

Shampoo vaahtoaa hyvin, mutta tuntuu että sitä saa annostella aika paljon enemmän kuin vastaavia kampaamotuotteita. Tuoksu on aika mieto nenääni, ei häiritse mutta ei toisaalta ihastutakaan. Shampoon jälkeen hiukset ovat puhtaan tuntuiset, mutta erityistä siloisuutta en kyllä erota. Testiaikaan minulla oli paksut ja pitkät hiukset jotka laadultaan ovat sieltä karheammasta päästä, joten aika ihme olisikin jos jo pelkkä shampoo silottaisi kuontaloa riittävästi.

Hoitoaine antaa jo vähän lupaavamman tuloksen silotuksen osalta, mutta valitettavasti se ei riitä minulle. Suihkun jälkeen hiukset ovat keskipehmeät, kuten yleensä tavanomaisten markettituotteiden jälkeen. Pidemmällä vaikutusajalla tulos hieman paranee, mutta siloisuus ei tunnu säilyvän kuivaan tukkaan asti: näiden tuotteiden lisäksi tarvitsen runsaan määrän vakiosilottajiani jotta esimerkiksi suoritus onnistuisi täydellisesti. Ilman suoristusta Forever Smooth -tuotteiden vaikutus oli hiuksissani aika laimea, mutta huomattavissa: hiukseni eivät jääneet takkukasaksi, mutta en toisaalta saavuttanut kauttaaltaan unelmanpehmeää hiuksistoa.

Forever Smooth -tuotteet saivat noin kymmenen pesun jälkeen ”ihan ok”-leiman ja jatkoivat kulkuaan siskoni luo. Hänellä on yhtä haastava hiuslaatu, eivätkä nämä tuotteet jääneet hänenkään mieleensä mitenkään erikoisina. Tähän mennessä oikeastaan mikään markettituote ei ole onnistunut löymään laudalta kampaamosuosikkejani (yksi niistä täällä), ja odotan ihmettä yhä tapahtuvaksi.

Forever Smooth -tuotteet lähtevät kaupasta mukaan noin kympin hintaan, ja niitä myydään isoimmissa marketeissa ja tavarataloissa.

Lyhyttukkaiset bloggaajakollegat kuten Myy ja Virve ovat kuitenkin näistä Friedan tuotteista tykänneet, joten joidenkin hiuslaadulle nämä selkeästi sopivat. Lyhythiuksisille näistä saattaakin siis löytyä uusi lempparituotepari, mutta supersileyttä kaipaavalle pitkätukalle ei ehkä ihan.

 

Onko sinulla markettisuosikkia silottavista tuotteista? Onko Forever Smooth -linja tuttu entuudestaan? Kaipaatteko lisää kampaamotuotesuosikkeja?

 

Tuotteet saatu testiin pr-tapahtumasta.

Comments

  1. Mä jostain syystä tykkään noista pakkauksista mut tuotetta en oo kokeillut 😀 Eikä kokeilulistalle ees mee, koska meillä taitaa olla samankaltaiset hiukset 🙂

    • Noi putkilot muuten annostelee aikas reippaasti tuotetta kerralla 😀 Mulla on tosiaan paljon hiuksia, jotka on semmosia keskipaksuja ja imasee itseensä vettä ihan törkeen paljon. Eli on suomalaiseksi hiuslaaduksi tosi karheat.

  2. Meillä testasi näitä Sofia 9 vuotta ja hyvin siloitti ja auttoi takuissa. Eli sopi täydellisesti käsittelemättömille lapsen hiuksille. Voi olla ettei omille hiuksille riittäisi, mutta juuri testaamani volume tuotteet sopii taasen vallan loistavasti.

    Kivaa päivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework