Jatkoa kilometrihuulipostaukselle

Toisin kuin saattaisi luulla, nyt ei ole kyse kilometrin mittaisista huulista vaan täydennyksestä aiempaan astetta pidempään huulituotepostaukseen 🙂 Nyt esittelyssä siis Cherry Culturesta tilaamani Milanin Lip Flash -kynät.

Lazy Dynamiten Nekku on aiemmin blogissaan esitellyt ja kehunut näitä kyseisiä kyniä, joten oli minunkin sitten pakko kokeilla kun alella olivat. Hintaa en enää muista tarkkaan, noin 5-6 dollaria taisi olla kappaleelta. Ei todellakaan kallis siis, varsinkin kun katsoo tulosta.

Kuva ei todellakaan tee oikeutta tälle kaikelle glitterin määrälle ja metallinhohdolle. Henki meinasi salpautua kun aloin levittää huulille pinkkiä Flashy-sävyä. Hui kun ihana! Jösses miksi mä en tilannut näitä kaikkia!

Kiih! Kattokaa nyt!

Innostukseni jatkui kun oli aika levittää huulille Hot Flash -sävy. Punainen. Metallinen. Pigmenttinen. Aaaaah…

Jälleen kuva ei oikein vastaa todellisuutta. Nekulla on oikein hyvät kuvat sävyistä blogissaan, joskaan en niidenkään perusteella pitänyt näitä ihan näin rohkeina sävyinä. Ainakin toistaiseksi nämä on varattu ainoastaan bilekäyttöön.

Kestävyydestä en harmikseni osaa vielä sanoa mitään, mutta kaipa tämäkin tulee jonain baari-iltana testattua 🙂

Tässä vielä swatchit kaikista tilaamistani huulituotteista, ja vertailukohtana myös L’orealin Intense -punat sävyissä Intense Fuchsia ja Perfect Red.

Meinasi ihan unohtua! Minähän tilasin myös NYXin paljon kehutun jumbokynän värissä Milk ja sain kaupanpäällisiksi purkantuoksuisen huulirasvan. Rasva on oikeastaan vaseliinia, mutta tosi kivan tuoksuista. Ei siis mikään huippu mutta ihan hauska bonus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework