Itsenäisyyspäivän ehostukset

Itsenäisyyspäivänä ei paljoa tullut varsinaisesti juhlittua, mutta tulihan sitä kaverin luona piipahdettua ja perinteisesti katsottua myös ne presidentin kemut telkusta. Halusin kuitenkin vähän laittautua ja tällä kertaa jaksoin tehdä jotain myös hiuksilleni: innoituksen kampaukseen sain Sensaisti-blogista. Myös Mirssiinalla ja Virvellä on hyviä ohjeita tukan laittamiseen. Helppoja kampauksia löytyy myös The Beauty Department -sivustolta.

Hiukseni ovat todella paksut ja kampaajalla käynnistä on vierähtänyt aikaa (yli vuosi!), joten hätäponnari on enemmän kuin tuttu juttu. Minua harvemmin näkee hiukset auki ja into hiusten hoitoon on mennyt täysin, tämä takkutukka kun ei näytä miltään ja sen laittaminen on niin aikaavievää puuhaa. Voitteko kuvitella: en omista edes hiuslakkaa! Mieluummin käytän aikani meikin viimeistelyyn kuin koskenkaan hiuksiini.

Nyt monessa blogissa on kuitenkin näkynyt innostus hiusten laittoon ja niinpä vain pääsi moinen hömpötys tarttumaan minuunkin. Uskaltauduin kokeilemaan muutamaa kampausta, ja tunne oli hieno kun kerrankin onnistuin! Itsenäisyyspäivänä kuontaloani koristi looped ponytail -look, johon lisäsin hieman juhlavuutta kihartamalla auki jäävän hiusosion. Eikö olekin hieno 🙂 Lakan puuttuminen hieman häiritsi, kun en kaikkia sojottavia hiuksia saanut ojennukseen mutta tykkäsin lopputuloksesta silti.

Meikissä yhdistin uusia MAC-meikkejäni IsaDoran Pearls-palettiin. Liikkuvalla luomella upea shampanjasävy Bare Study (Paint Pot) ja ulkonurkassa Pearls-paletin tumma harmaanruskea. Rakastuin yhdistelmään kertaheitolla. Rajauksena Ebaystä tilattu halpisgeeli, joka kyllä pysyy ihan hyvin vaikka ei muuten tuotteena olekaan laadukkaimmasta päästä. Lasipurkki on aika halvan oloinen ja ulkonurkkaan paksulti levitettynä rajaus helposti sotkeentuu. Arkikäyttöön kuitenkin mukava tapaus.

Poskipunana toimii E.l.f. Studio Blush sävyssä Tickled Pink. Tämä on oikein sopiva sävy arkeen, ei liian vahva tai hohtava. Kulmissa on myös E.l.f.:in tuote eli Eyebrow Treat & Tame. Aurinkopuuteri (näkyy vähän huonosti kuvissa) on H&M:n, joka on muuten ihan loistava tuote: hyvä pigmenttisyys ja sävy oikein hyvä, ei liian likainen tai keltainen tai hohtava. Huulikiiltona Natural Coden sävy 4, Frosty Berry. Tykkään näistä NC:n huulikiilloista paljon, kunpa tulisi pian lisää sävyjä ja koostumuksia.

Jaksatteko te laittaa hiuksianne vai onko joka-aamuinen hiusten muotoilu just too much?

PS. Muistakaa arvonta! 🙂

Comments

  1. Minä tulen yksinkertaisesti hillittömän pahalle tuulelle hiustenlaitosta: siihen menee ihan liikaa aikaa enkä osaa. Hätäponnari on tuttu kaveri, tosin nykyään kehtaan jo pitää aukikin jahka muistan harjata 😉 Aamulla käytän mielummin aikani nukkumiseen, meikkaamiseenkin menee max. 10 min. Kait sitä pitäisi vain kehittää kärsivällisyyttä ja opetella 🙂

  2. Kiva meikki, pitäisiköhän hankkia Bare Study… 🙂

    En jaksaisi laittaa joka päivä, mutta pesen hiukset joka toinen päivä ja kampaus säilyy kyllä sen ajan, joten ei tarvitse. Nyt kun hiusmallini on vähän ylikasvanut, laitan siis aina pinnikiharat suihkun jälkeen. 🙂

  3. Anette, aivan sama tunne kuin mulla! Alkaa hirveästi ärsyttää kun en saa runsasta hiusmassaa mitenkään päin laitettua ja tuskastun aika pian. Asiaa varmaan auttaisi, jos käyttäisin oikeanlaisia muotoilutuotteita ja viitsisin opetella pari yksinkertaista kikkaa hiustenlaittoon, mutta kun… Omasta kiinnostuksesta ja viitsimisestähän se on kiinni :/ Täytyy nyt yrittää tsempata!

    Anonyymi: suosittelen Bare Studya! Se on aivan upea sävy, ei liian lämmin tai kylmä joten sopii aika monen luomivärin alle. Toki pelkästäänkin on aivan upea.

    Voi, pinnikiharat kuulostavat ihanilta mutta minun tukkaani sellaiset olisivat onnistuneet ehkä silloin kun oli polkkamittainen leikkaus. Nyt hiusta on yksinkertaisesti liikaa. Silloin polkkatukan aikana jaksoin suht paljon laittaa hiuksiani, mutta sekin into lopahti parissa kuukaudessa kun hiukset kasvoivat pois mallista :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework