Irtotupsukokeilu Grimasin tuotteilla

Saan kunnian tehdä hyvän ystäväni häämeikin, -hiukset ja -kynnet. Hääpäivä on elokuussa, joten harjoittelua ehtii vielä toteuttaa näin etukäteen. Luomiväreistä on luvassa kattavampaa juttua myöhemmin.

Morsiamelle suunniteltiin aluksi irtoripsiä, mutta koimme kuitenkin irtoripsitupsut helpommiksi ja kestävämmiksi. Morsian ei normaalisti paljoa meikkaa, joten siltäkin kannalta kevyemmät ripset ovat hyvä valinta. Päädyimme hakemaan sekä meikkiin käytettävät luomivärit että irtoripsitupsut Grimasilta. Kiitos jälleen Make It -meikkikaupalle erittäin hyvästä palvelusta 🙂

Hyllystä käteen tarttuivat nimenomaan nämä hieman pidemmät tupsut, sillä morsiamella on isot ja pyöreät silmät ja niihin nämä räpyttimet sopivat oikein hyvin. Kuten alla olevista kuvista huomaa, niin aion kyllä käydä hakemassa keskimittaisia myös jotta woooosh-efekti ei olisi ihan koko ripsirivin mittainen.

Tässä siis ulkonurkassa 3-4 Grimasin ripsitupsua ja keskellä e.l.f.in vastaavia mutta lyhyempiä. Laatueron huomasi selvästi: e.l.f.in tupsut ovat aivan inasen paksumpia, mutta se jo tekee niistä epäluonnollisemman näköiset ja ne eivät myöskään asettuneet omien ripsieni lomaan yhtä helposti kuin Grimasin vastaavat.

Kuten huomaatte, niin nuo ulkonurkan tupsut ovat to-del-la pitkät! Luultavasti hieman lyhennän niitä sitten varsinaiseen hääpäivään ja keskimittaisten tupsujen kanssa raja ulko- ja sisänurkan välissä ei ole niin huomattava. E.l.f.in tupsut kun olivat myös lyhyempiä kuin omat ripseni :/

Lopputulos näyttää hieman kököltä myöskin siksi, että idioottina laitoin tupsut ennen kuin olin levittänyt ripsiväriä. Klassinen virhe siis heti aluksi (Nekulla on muuten erittäin hyvät ohjeet irtoripsien laittoon). Ripsiväri kannattaa laittaa siis jo ennen tupsuja, näin tupsut on paljon paljon helpompi asetella ripsiin jääviin aukkoihin. Lopuksi ei tarvitse kuin sipaista ohut kerros ripsaria ja feikit ja oikeat ripset sulautuvat yhteen 🙂

Näissä alemmissa kuvissa saksin tupsuja lyhyemmiksi, sillä olin tällä lookilla menossa töihin.

Pakko laittaa oikein monta kuvaa luomiväreistä, sillä onnistuin mielestäni ihan älyttömän hyvin tässä lookissa 🙂 Meikki on tehty Tarten ihanalla True Blood -paletilla, joka on kyllä todellinen aarre. Sävyt ovat ihania, pehmeästi levittyviä ja hyvin erityylisiä ja eri koostumuksilla varustettuja.

Tässä meikissä juhlivat sävyt Bayou (kulta sisänurkassa), Charmer (pronssioranssi keskellä), Glamour me (tumma hohtava lila ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomella) ja Dawn (kultaiseen vivahtava korostussävy). Love love love <3

Huulille lisäsin yksinkertaisen, ihanan ja kermaisen sävyn: Natural Coden kiilto sävyssä Soft Papaya. En ikinä uskonut itseäni nudesävyjen ystäväksi (huulissa pitää olla väriä!), mutta kyllähän nämä nyt joskus menee.

PS. Mekko on Asokselta, nappilöytö sekin. Pitäiskö mun lisäillä tänne enemmän asukuvia?
This is my first training session for my friend’s wedding. I get to do her make up, hair and nails! So excited 🙂


In this look I used 3-4 pieces Grimas’ individual lashes to outer corner and about the same amount e.l.f.’s individual lashes in the middle. I felt that e.l.f.’s were quite poor and unnatural looking compared to Grimas’ and I will use solely Grimas’ lashes on the wedding day. Maybe just a bit shortened, though.


My makeup look was a huge success: I used my favourite palette (True Blood from Tarte<3) and the shades Bayou (gold), Charmer (kinda orange bronze), Glamour me (dark lilac) and Dawn (gold highlighter). Love! <3 On lips I have Natural Code (Finnish brand) lipgloss and the shade Soft Papaya.


PS. The dress I’m wearing is from Asos. Should I take more outfit pictures?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework