Innostus + pikku arvonta

Innostuksen puuskassani olen kokeillut uusia MACin pigmenttejäni enemmänkin. Tässä pikapostauksessa vuorossa laajempi katsaus myös Bare Study Paint Potiin.

Koko luomella ja kulmaluulle asti levitettynä Bare Study, luomivaossa ja ulkonurkassa Wet ’n Wildin Sweet As Candy -paletin lämmin ruskea ja rajauksena kosteana levitetty MAC pigmentti Roasted Chestnut.

Bare Study on todella hyvä luomelle ihan pelkästäänkin, joskin rasvoittuvaluomisena lisäsin sen alle UDPP-pohjustuksen, ihan vain varmuuden vuoksi. Meikki kesti hyvin aamusta iltaan, hieman jouduin korjailemaan ennen kuin lähdin illan viimeiseen rutistukseen keikalle.

Pahoittelut kun kokonaamakuvia ei ole saatavilla. Ihoni on huonossa kunnossa: epäpuhtauksia, tulehtuneita näppyjä ja tummat silmänaluset, mikä masentava kombo! Syinä kiire, stressi, valvominen ja huono ruokavalio, joista voin syyttää vain itseäni.

Nyt kaipaankin siis ihonparannusvinkkejä! Kaikkien vinkkailleiden kesken arvon pienen palkinnon, jonka sisältöä en vielä tässä paljasta 😉 Pientä kivaa liittyen kosmetiikkaan, of course. Kommentoi sähköpostiosoitteesi kera sunnuntaihin 11.12. klo 00.00 mennessä. Arvon palkinnon ensi viikon alussa ja postitan heti kun olen saanut voittajan yhteystiedot. Arvontaa saa toki mainostaa, mutta lisäarpoja siitä hyvästä ei heru 🙂

Kiitos vinkeistä jo etukäteen ja onnea arvontaan!

Comments

 1. Minut on kasvatettu niin, ettei sellasta vaivaa taikka kiusaa ole, joka ei saunomisella lähtis. Sauno siis!

  Ja saunominen ei sitte ole sitä, että istut lauteilla tasasessa lämmössä sen aikaa että siideri loppuu. Mielellään pitäis olla myös vihta ja umpihanki, (se myös kuorii siinä pyörähellessä!) mutta hätätappauksessa kylymä suihku riittää. Ensimmäiset löylyt saapi olla vähän lempiämmät, mutta seuraavat pittää mennä jo sillä tavalla, että lapat löylyä niin kauan että kärventyisit jos et karkais suihkuun. Ja suihkun pittää puolestaan olla niin kylmä, että henki salpautuu, kirjaimellisesti. Toistetaan lukuisia kertoja, mikä ei ole ongelma, koska siihen tullee himo.

  Viikon kun saunot joka ilta tuollain, niin takaan että iho näyttää upealta ja olo on muutenki aivan ko toisesta maailmasta. Ei pelkästään sen saunomisen ansiosta, vaan sen seurausten. Kun alkuillasta saunoo kunnolla, ei koko iltana tee mieli muutako kylmää vettä. Mikä erittäin hyvä, mulla ainaki iltaan sisältyy suurin syöpöttelyriski. Pitemmän kaavan mukaan saunoessa jaksaa myös paremmin tehä kuorinnat ja rasvaukset kunnolla.

  Haastan sut! Mie alotin jo 😉 Olen satavarma, että jos ottais ennen ja jälkeen kuvat, ero olis jo viikon päästä silminnähtävä.

 2. Hmm, itsekin kaipaisin moisia vinkkejä, iho on ollut paremmassakin kunnossa.. viimeisin, jonka sain oli kosmetologin vinkki käyttää sientä kasvojenpuhdistuksessa, jotta kaikki kohdat tulee varmasti kunnolla puhdistetuiksi. Varmaan itsestäänselvyys, mutten ollut tajunnut aiemmin.

  sinistapintaa @ gmail.com

 3. Sanoisin, että kunnon huolellinen pesu ja puhdistus joka ilta ja kuorinta siihen päälle muutaman kerran viikossa. Ja kuorinnan jälkeen sitten niin pitkään ilman meikkiä kuin mahdollista että iho saa hengittää, esim. yksi viikonloppu tai tämä itsenäisyyspäiväkin olisi ollut hyvä jos ei ole mitään menoja. Tai jouluna sitten ainakin. Tulee kyllä valitettavasti sitten aika kauniita joulukuvia, mutta kauneuden eteen on vähän kärsittävä. 🙂

 4. Lisäravinteet! Esimerkiksi sinkki tekee hyvää niin iholle, kynsille kuin hiuksillekin. Joskus aikoinani söin semmoista marketista ostamaani lisäravinnejuttua, olisko ollut nimeltään Piimax, ja silloin tuntui, että iho uusiutui ja finniarvet haalenivat vähän nopeammin. Pitäisikin varmaan taas käydä ostamassa puteli mokomaa…

 5. 1. Juo vettä! Vähintään 1,5 litraa päivässä. Tylsää mutta toimii.
  2. Nuku tarpeeksi! Juu helpommin sanottu kuin tehty mutta pakollista.
  3. Syö hyvin! Yritä pitää ruokailurytmi säännöllisenä ja syö terveellisesti.
  4. Lisäravinteet! Ota iltapalan kanssa monivitamiini- ja hivenainetabletti ja kalaöljykapseli.
  4. Ihonhoitotuotteet! Käytäthän ihotyypillesi sopivia tuotteita aamuin illoin etkä koskaan nuku meikit kasvoissa?
  5. Hikoile! Harrasta hikiliikuntaa tai sauno miedossa lämmössä, mielellään useita kertoja viikossa.

  Jos nämä vinkit eivät auta niin ei sitten mikään. 😛
  sari piste susanna at hotmail piste com

 6. Ensimmäisenä tuli mieleen, että kannattaa juoda vettä, paljon.

  Mutta kyllähän se säännöllisyys on se kaiken A & O, iholle sopivat tuoteet, joilla hoitaa ihoa päivittäin ja kosteuttaa tarpeeksi. Oma talvi-ihoni rakastaa Aqualan L-rasvaa : D

  Niin ja vitamiinien saanti kannattaa varmistaa. Ne vaikuttavat oikeasti kaikkeen.

  Itse fanitan myös kaikenlaisia kuorinta-aineita ja kasvonaamioita. : )

  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework