Innostavan ilmoitusluontoista asiaa!

Aluksi: syyt blogihiljaisuuteeni ovat moninaiset. Elokuun sairaalareissu hidasti postaustahtia jo alkusyksystä, jonka jälkeen hetkeksi toivuin. Nyt terveydentilani kuitenkin yhä heittelehtii ja siihen liittyen asiat opiskelu- ja työelämässä ovat menneet aika tavalla uusiksi, joten blogille jäänyt aika on ollut minimaalista. Silloinkin, kun energiaa postata olisi ollut, en ole ollut kovin luovassa tilassa ja kirjoittamisen rutiinin puuttuessa postauksen tekemisestä on tullut kerta kerralta hankalampaa.

</p><div class=

Comments

 1. Voi ei, ikävää kuulla terveysongelmista, mutta superkivaa kun olet palailemassa bloggaamaan takaisin. Joulukalenteri kuulostaa ihanalta! 🙂

  • Nämä jutut ovat aina ikäviä, mutta tässä sitä räpistellään yhä. Joulukalenterista ja ihanista bloggaajasiskoista sain voimaa aloittaa taas kirjoittamisen 🙂

 2. Kiva kun olet taas täällä! Terveysongelmat ovat kurjia, toivottavasti saat pian voida paremmin. Kun on vähemmän energiaa, se kannattaakin keskittää omaan jaksamiseen ja paranemiseen. Ei me lukijat täältä savuna ilmaan kadota. Ja sitten kun on parempi olo, usein kivojen juttujen tekeminen, kuten bloggaaminen, auttaa entisestään jaksamaan. 🙂 Mukavaa joulunaikaa!

  • Kiitos kannustavista sanoista! <3 Mulla on paha tapa tuntea huonoa omaatuntoa ihan pienimmistäkin jutuista, joten arvaa olenko ollut ihan maassa sen takia etten pääse päivittämään blogia 🙁 Vaikka kyllähän sen tiedostan, että parempi hoitaa itsensä ensin kuntoon ja sitten jatkaa uudella innolla.

   Nyt energiaa blogiasioihin tuntuu kuitenkin olevan, joten jatkan kirjoittelua taas 🙂

   Mukavaa joulukuuta myös sinulle Vive!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework