Inglot Soft Precision Eyeliner 32

Lyhyen postaustauon jälkeen on hyvä aloittaa kevyesti, nimittäin pienellä arviolla Inglotin pehmeästä eyelinerkynästä.

Siinähän se.

Halusin harmaan rajauskynän ja päädyin sen kummemmin ajattelematta Inglotiin. Olisin halunnut ehkä vielä tummemman harmaan kynän, ihan sellaisen grafiitin värisen mutta tämä hopeakin on hyvä sävy. Itse kynä on hyvin pehmeä (nimensä mukaisesti) ja liukuu luomella hyvin, jättäen kivan satiinisen pinnan. Kimalletta ei ole mielestäni liikaa arkimeikkiin sillä sävy on kuitenkin aika vaalea. Tämän voisi kuvitella alussävyksi johonkin glitteriseen bilemeikkiin.

Ylempi Inglot Soft Precision eyelinerkynä ja alempi Natural Code Eye Intensifier.

Kuvassa on vertailukohtana Natural Coden Eye Intensifier mustana. NC:n kynä on ehkä hieman suttaavampi koostumukseltaan, Inglotilla taas saa terävänä oikein hyvän ja tarkan rajauksen tehtyä. NC:n kynä taas on parempi sisärajaukseen, sillä Inglotin kynänjälki liukenee suht nopsaan pois. Tämä on ongelma myös silmän ulkonurkassa: jos rajauksen vetää vähänkin ulkonurkan yli, häipyy häntä melko nopeasti pois. Kovin rasvaluomisille en siis tätä suosittele, itsellänikin on vähän siinä ja siinä pysyykö tämä pidemmän aikaa hyvänä vai lähteekö suttaantumaan.

Kuten näkyy, niin ulkonurkassa kynä ei oikein pysy.

Suurimpana miinuksena pidänkin tässä kynässä pysyvyyttä. Pohjustajankaan kanssa hopea ei tahtonut ihan pysyä paikallaan, kun taas NC:n kynä voi levitettäessä olla sotkuisempi mutta pysyy luomella kuitenkin hyvin eikä väri katoa. Inglotin kynän koostumus on hyvin rasvaisen tuntuinen, joka rajoittaakin sen käytön itselläni vain luomen pohjustajaksi vaikka toivoinkin tästä nimenomaan hyvää rajauskynää. Kuivempiluomisella tämä voi kuitenkin olla tosi hyvä pehmeän levittyvyytensä ansiosta.

Summa summarum, ihan ok tuote mutta itse kaipaan erilaista koostumusta rajauskyniltäni eikä tämä tuote pysyvyydeltään ole luomilleni optimaalinen. Hinnaltaan tämä oli myös hiukan turhan kallis (olisko ollut jotain 14e?).

Onko kenelläkään kokemusta tämän kynän muista sävyistä, tai jotain hyvää suositusta kovemmasta rajauskynästä?

Comments

  1. Heippa! Löytyykö sun blogi blogilistalta? Seuraisin mieluiten sen kautta ja en pikaisella hakemisella ainakaan löytänyt. 🙁

  2. Moi! Nyt löytyy 🙂 Eli sieltä vaan seurailemaan. Kiitos kommentista, en olisi varmaan muuten tajunnut ollenkaan lisätä blogiani sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework