Iltameikki kahdesti

Reilu viikko sitten esittelin teille Clarinsin syyskokoelman pintapuolisesti. Nyt on aika päästää kokoelma tositoimiin ja katsoa, minkälaista jälkeä sain aikaseksi. Tein kaksi hyvin erilaista lookkia, jotka toimisivat mielestäni molemmat iltameikin ominaisuudessa: toinen formaalimmassa tilaisuudessa ja toinen klubiolosuhteissa.

Ensimmäinen, kevyempi iltalook syntyi paletin mattaisempien sävyjen voimin. Koko luomelle olen levittänyt paletin vaaleinta sävyä (joka tosin näin vaaleaihoiselle on aika tumma) ja luomivako on tummennettu tummalla ruskealla, jossa on seassa hippunen kimalletta.

Kulmat piirsin skarpeiksi huolellisesti ja annoin niiden lipsahtaa hieman tummemmiksi ja paksummiksi kuin yleensä. Näin myös kulmakarvoilla voi merkata tilaisuuden iltaluonnetta. Syyskokoelman kulmakynällä (02 Light Brown) kulmien ehostaminen on superhelppoa, kunhan muistaa pitää kynän terävänä. Tylsyessään kynä alkaa piirtää huonommin ja olenkin joutunut pari kertaa aloittamaan kulmakarvojen teon täysin alusta, kun lopputulos tylsällä kynällä on ollut niin kamala.

Pretty Night -paletin suurin vika lienee nähtävissä tässä kuvassa. Mä en vaan saa häivytettyä sen mattasävyjä kunnolla! Vaaleimman ja kahden tummimman sävyn (joissa tosiaan on ripaus glitteriä) koostumus on jotenkin oudon vahamainen, enkä tule niiden kanssa lainkaan toimeen. Olen yrittänyt erilaisia siveltimiä ja häivytystekniikoita, mutta sävyt tuntuvat jumahtavan paikoilleen ja jäävän laikukkaiksi. Muut ovat kehuneet tummimpien sävyjen samettisuutta, mutta minä en saa niistä irti samanlaista iloa vaikka kuinka yritän. Tämän silmämeikin häivyttämiseen kului aivan liikaa aikaa sen yksinkertaisuuteen nähden.

Sitten kunnon klubilook! Koska mattasävyjen kanssa käsialani ei pelittänyt sitten niin yhtään, päätin nostaa meikin tähdeksi oliivinvihreän helmiäissävyn. Tämä ihana kullan ja vihreän sävyissä välkähtelevä luomiväri (kuten myös kultaisempi sisarensa) on aivan eri maata kuin kuivat ja vahamaiset mattasävyt: oliivi levittyy luomelle sileästi ja intensiivisesti ollen helposti häivytettävissä ja kerrostettavissa. Ah! Tämä ja kultainen sävy ovat ehdottomasti paletin tähtiä.

Kulmakarvat on sudittu paikoilleen kuten tukkakin, huolettomasti ja sinne päin. Hieman sotkuinen kulmakarvamuotoilu tuo mieleen heroin chic -tyylin.

Oliivinvihreä on yksinään riittävän tumma levitettäväksi luomivakoon asti, joskin vielä inasen lisäsin mattaista ruskeaa tummentamaan kokonaisuutta (hyvin vähän, jotta häivytyskatastrofi olisi vältettävissä). Nyt paletin vaalein sävy osoitti toimivuutensa ja auttoi vihreän häivyttämisessä erinomaisesti. Murretut ruskean sävyt sopivat erittäin hyvin smoky-meikin häivyttäjiksi tehden kokonaisuudesta pehmeämmän ja monipuolisemman.

Pitkästä aikaa levitin sisärajauksen kajalkynällä ja tummensin alaluomen Pretty Night -paletin tummanvioletilla. Häivytin violetin niinikään vaaleanruskealla, näin alarajauksesta ei tullut liian kova. Loistava kikka varsinkin tummien alarajausten välttelijöille! Sisänurkkaan lisäsin mustalla kajalkynällä tummennuksen.

clarins_pretty_night_makeup_meikki_collage_mnl

Molemmissa lookeissa minulla on huulilla kokoelman ihana, ihana, IHANA huulipuna Tawny Rose. Puna tuoksuu valloittavan hedelmäiselle ja kultainen hylsy on keveydestään huolimatta kaunis. Sävy itsessään on pehmeä ja kosteuttavan tuntuinen, eikä ruskeudestaan huolimatta yhtään liian ysäri. Sanoinko jo, että tämä on IHANA?

Clarins kuuluu useimpien tavaratalojen ja Sokosten valikoimaan ja tämä kausikokoelma on jo kaikkialla myynnissä. Paletin hinta on 46,90 euroa, huulipunan 27,90 euroa ja kulmakynän 18 euroa. Edellisestä postauksesta näkee paremmin luomivärien ja kulmakynän sävyt. Oma suosikkini kokoelmasta on huulipuna ja kulmakynäkin on hintansa väärti (varsinkin, kun kynän toisessa päässä on kulmaharja). Oman kokemukseni perusteella jättäisin kausipaletin kauppaan, vaikka upeat kullan ja vihreän sävyt ovat kokoelmassani uniikkeja.

 

Joko olet päässyt tutustumaan Clarinsin kokoelmaan? Kumpi lookeista on enemmän mieleesi?

 

Tuotteet saatu testiin maahantuojalta.

Comments

  1. Onko sulla sitä Day-palettia? Mä en ole huomannut mitään häivyttymisongelmaa sen kanssa. Jännät sävyt tuossa Night-paletissa kyllä tosiaan on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework