Ilosia aikoja

Otsikko on osittain ironinen, sillä mulle kävi just iso moka. Loppuvuoden tentit oli ja meni, kun olin merkinnyt itselleni ajan väärin ja menin paikalle tunnin myöhässä. Tarve opintopisteille ja opintojen edistymiselle on kipeä, joten arvatkaapa onko nyt mieli maassa!

Siksi tämä postaus toimii mulle eräänlaisena voimauttajana. Mitäs hyviä ja iloisia juttuja tässä viime aikoina on tapahtunut? Mieluummin muistelisin niitä, kuin tätä samperin alkeellista tenttimokaa…

  
Ykkösenä hyvän mielen teoissa on tietty Purkkimafian osallistuminen Joulupuu-keräykseen. Helsingissä kerättiin ja paketoitiin 49 lahjaa 14-17-vuotiaille tytöille: ihonhoitoa, meikkejä ja muuta tarpeellista kauneuteen liittyvää. Heinin ja Julian kanssa saatiin paketit tehtyä ja kolme jättikassia oli kiva kiikuttaa keräyspisteelle. Mafiatytöt muilta paikkakunnilta osallistuivat keräyksiin myös, joten ainakin tän joulun meikkilahjat on turvattu!

  
Mulle joulumieli tulee nykyään pitkälti koristeluista ja tapahtumista. Siksi oli erityisen ihanaa eräänä vapaapäivänä kierrellä Tuomaan markkinoilla Senaatintorilla ja katsella kojujen tarjontaa. Siellä oli kuulkaa vaikka mitä perinteisiä ja uudempia juttuja: koirankarvalangasta neulottuja lapasia, muotoilijoiden printtitulosteita, puutavaroita joka askareeseen, mummojen villasukkakojuja ja kaikenlaisia kransseja. Niin, ja valloittava glögintuoksu kaikkialla!

   
   
Koiraterpia sekä muiden että oman koiran kanssa! Meillä on perheessä aina ollut koiria, joten kaikki koiriin liittyvä äksöni on aina kiva juttu. Onneksi kaveripiirissä monella on koiria, joten ruokinta-, koulutus- ja lässytysvinkkejä vaihdellaan usein. Siskon kanssa lähetetään aina viestiä toisillemme, jos nähdään ”helmejä” (labbis), ”ansoja” (lk collie) tai ”perhosia” (perhoskoira). Chihuemäntä-Marille laitan bongauksia erityisen söpöistä pikkuisista chihuahuoista ja Sallalle lähtee tietysti viesti, jos bongaan erityisen tomeran ranskiksen.

  
 
Bonuksena loppuun mun ihka ensimmäinen suihkurusketuskokemus! Kaveri pyysi malliksi suihkurusketuskoulutukseen ja mähän menin. Mulla ei oo ongelmaa hillua alasti koulutuksellisissa tai taiteellisissa tarkoituksissa, joten mulle tehtiin koko vartalon rusketus. Vitsit, että tulikin kivaa jälkeä! Nyt näytän ihan ruotsalaismammalta, ja ruotsalaisethan on mycket iloisempia ku me masistelevat suomalaiset 😉

Siinä oli mun lähimenneisyyden kivoja juttuja. Kumman ilonen fiilis tästä tosiaan tuli! Ei harmita tenttimokailu enää yhtään niin paljon.

Mitä kivaa sulle on käynyt viime aikoina? Tai onko jotain kivaa tulossa? 🙂

Comments

  1. Ruotsalaismammalta. Eli oot kuin siinä ruotsalaiset miljonääri rouvat ohjelmasta? 😀 Sentään joku näyttää ”terveeltä” tähän aikaan vuodesta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework