Hutaistu ensikokeilu

Nappasin synttäreideni vaihtokasasta itselleni Inglotin kymmenen sävyn paletin (tänks!) ja odotin sen kokeilemista innolla. Inglot on hieman vaipunut MAC-huumani ja testituotteiden takia pimentoon, mutta nyt olisi oiva syy palata tämän mainion meikkibrändin pariin. Ensimmäinen kokeilu ei kuitenkaan ollut lainkaan sitä mitä odotin vaan pikaisesti hutaistu, simppeli kultainen meikki.

Aloitin homman rajaamalla silmät kynällä, joka ei toiminutkaan niin kuin ajattelin. Kun lisäsin vaaleaa samppanjankultaista sävyä koko luomelle, rajaus katosi melkein täysin. Vahvistin siis sitä vielä erikseen luomivärillä. Tämän takia lopputulos oli huolittelemattomampi kuin olisin halunnut, ja lisäksi rajauksen häntä jatkui tajuttoman pitkälle mitä en tietenkään heti meikatessa huomannut.

Hymy kuitenkin irtosi kaiken päätteeksi, vaikka kulmakarvojenkin kanssa oli erinäisiä ongelmia. Miten siinä käykin aina niin, että yhden vastoinkäymisen sijaan KAIKKI tuntuu olevan kerralla pielessä? Turvapunakseni on muodostunut Clarinsin Tawny Rose, joten sitä on siis tässäkin kokonaisuudessa huulilla.

Meikistä tuli kuitenkin ihan arkikelpoinen, vaikkei se kunniaa Inglotin luomiväreille tuokaan. Ehkä ensi kerralla paremmin.

 

Mitenkäs teillä, onnistuiko meikki tänään?

 

Huulipuna saatu testiin maahantuojalta, luomivärit ihan ilimatteeks Heidiltä.

Comments

  1. Tänään ihan ok, mutta eilen kaikki meni pieleen! Pohja ei ollut kuulas, alarajaukset jäivät liian jyrkiksi ja huulipuna ei sopinutkaan silmämeikkiin (joka oli jopa ihan ok hah) ja kaiken lisäksi huulet kuivuivat kun en löytänyt kiireessä pohjustajaa. Graaah. Aina ei todellakaan onnistu 😀

  2. Se on kyllä jännä kun niillä kerroilla kun olisi jotain uutta kivaa kokeiltavaa tai paljon aikaa meikata, tuntuu että kasvorasvan levityksestä alkaen mikään ei onnistu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework