Hups, unohdin kertoa – mulla on otsis!

Vaikka hiusjutut ovat kerrasta toiseen blogin suosituimpia tekstejä, olen vallan unohtanut kertoa merkittävän asian: mulla on otsatukka!

Kävin leikkauttamassa uuden tukan maaliskuun alussa. Pohdin otsista tosi pitkään, mutta kyllä se vaan oli ainut oikea ratkaisu. Sain nimittäin kerralla sekä täysin uuden fiiliksen, että helpotuksen meikkaamiseen kun otsalle ei tarvitse levittää lähes lainkaan meikkivoidetta ja kulmienkin muotoilu on nopeampaa. Kiireisinä aamuina sekin on kuulkaa merkittävä säästö 😀

Otsatukka mulla oli viimeksi vuonna 2010 ja muistan jo siltä ajalta, ettei sen muotoilu ollut yhtään niin vaikeaa kuin mitä alunperin kuvittelin. Silloin malli oli todella graafinen, joten tämä uusi hapsutetumpi (hei ihan kampaajatermi eikös) malli on sen suhteen vielä iisimpi. Suihkun jälkeen föönaan otsiksen ja suoristan sen raudalla, tosin edes suoristusta ei tarvita joka kerta.

En siis toistaiseksi ole liittynyt otsatukkavihaajien kerhoon, enkä todennäköisesti liitykään. Tykkään nimittäin tästä ihan vietävästi! Vaikka hiukset olisivat perusponnarilla, tuo otsis tyyliin huolitellun silauksen. Ainoat haitat mitä keksin, ovat säännöllinen huoltoväli (lyhentämässä pitää käydä melkeinpä 3-4 viikon välein) ja se, että otsis hieman peittää silmämeikkiä.

Mun hiukset loihtii kuosiin Studio Playn Mari Arabianrannassa. (itse maksan!)

Olisiko otsatukka sun juttu? Oletko viime aikoina kokeillut jotain uutta hiusten suhteen?

 

Kiva vai kauhea?

 

Comments

  1. no siis ihan törkeän kiva!! ja sopii tuo hiusväri sinulle ihan älyttömän hyvin, olen nyt palannut taas blogeja lukemaan parin vuoden tauon jälkeen ja muistan että sinulla oli aiemmin luonnonvärinen tukka. molemmat sopii älyttömän hyvin mutta on se platinablondi vaan ihana!

    • Kiitos! 🙂 Mäkin tykkään hurjasti tästä otsiksesta. Aiemmin mulla tosiaan oli oma väri, sitten aloin blondaamaan latvoja ja pituuksia ja sittemmin on menty platinablondin ja ponitukan väliä. Nyt uusimmat hiuskuulumiset näkee instatilillä @elisa_liiallisuuksia, kesäksi laitoin vähän persikkaista ja pinkkiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework