Höyhenenkeveät sormet

Jo toiset kynsikoristelut tälle viikolle, mitä ihmettä? Oikeasti kyse on jo parin kuukauden takaisista kynsistä, joista otetun kuvan sain vasta nyt muokattua. Näin se bloggaajan elämä menee, välillä blogissa julkaistavat kuvat ovat eiliseltä ja toisinaan taas vähän kauempaa.

Näiden kynsien oli tarkoitus olla hennot ja herkät, ja sitähän ne ovat. Alla on liukuvärjäys Essien Chinchillyllä ja toisella hitusen tummemmalla lakalla (tosin tätä tummempaa on vain ihan inanen kärjissä), leimaukset ovat yksinkertaisia höyheniä ilman kikkailuja. Olen käyttänyt ahkerasti neljää leimauslaattaani ja aivan hullaantunut leimailun helppoudesta, kuten varmasti kaikista kynsipostaksistani huomaa.

Tässä kuvassa kynsien laitosta on aikaa jo reilu viikko, kuten kärkikulumista näkyy. Essien lakat tosiaan pysyvät mulla näin hyvin, kunhan alus- ja päällyslakan valinta on oikea.

Huh, nyt viikonlopun viettoon. Näen pitkästä aikaa hyvää ystävääni joka asuu pysyvästi ulkomailla, joten kerrankin mulla on tekemistä viikonlopulle! Yleensä viikonloput eivät eroa arjestani juurikaan, samaa bloggaamista ja opiskelua kaikki tyynni. Kiva saada vähän vaihtelua 🙂

 

Missä merkeissä viikko vaihtuu siellä? Onko jo liikaa kynsijuttuja yhdelle viikolle? 😉

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework