Hovimestari, pyydän.

Pumpulipupuhan sen jo arvasi, mikä lakka minua alkuvuoden kokoelmista on eniten viehättänyt.

Tumma laventelinsininen Butler Please Essien Leading Lady -kokoelmasta. Olihan tämä tässä sinisyyshulluudessa pakko saada, vaikka hinta oli todella suolainen (15,90 Stockmannilla). Kiitos vain ystävälleni A:lle, joka kovin kannusti tämän ostamaan ja osti itselleen upean hopeakimalteisen Beyond Cozyn. Butlerin lisäksi myös muut kokoelman cremet miellyttivät silmääni kovin, ja tämä olikin pitkästä aikaa kynsilakkakokoelma josta todella innostuin.

Kuvissa lakka näyttää hieman liian vaalealta, luonnossa se on vähän tummempi ja jotenkin jännästi sähkönsiniseen taittuva. Kerta kaikkiaan uniikki sävy ja täydellinen lisä kokoelmiini 🙂 Essien värilakkoja on kehuttu myös laadultaan, eikä ihme: tämänkin lakan kaksi kerrosta kuivuivat nopeasti täysin kuiviksi ilman pikakuivattajaa ja kynsille jäi jännä semimattainen pinta. Rakastuin!

Täytyy kyllä myöntää että paitsi sävyyn, ihastuin myös lakan kerta kaikkiaan vastustamattomaan nimeen… 🙂

And here it is, my latest blue-crush: Essie Butler Please. This creme kinda reminds me of forget-me-nots but with a more electric blue tone. Very exciting and unique shade it is! Also the quality is awesome: two layers and I didn’t even need a quick dry polish on top. This creme dries a bit matte, a feature which I absolutely love.

And the name… Isn’t it the best ever 🙂

Comments

    • Jep, tää on ihan rakkaus <3 Ja parhaan tästä tekee se, että kuivuu itsestään kuivaksi eikä tarvitse pikakuivattajaa 🙂

    • Mä en voi muuta kuin kannustaa… 😀 Tämä lakka on ainakin mun kokoelmissa uniikki, ja sopii paitsi näin lopputalveen myös kesään sävyltään.

  1. Näyttää kivalta 🙂 Jos hinta mietityttää, niin suosittelen kurkkaamaan H&M:n lakoista sellasen ku Blue My Mind! Kuvista näyttää samanlaiselta ja henkan lakat ei o ainakaan hinnalla pilattu… Olis kiva nähdä vaikka vertailu täällä noista kahdesta lakasta!

    • Täytyykin muistaa tuo lakka, kun seuraavan kerran vierailen Henkkamaukalla 🙂 Kiitos vinkistä! Olen kuullut H&M-lakoista pelkkää hyvää ja hinta-laatusuhdetta on kovasti kehuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework