Hitunen huomaamattomuutta

Vaalea ja lähes huomaamaton meikki valtaa rutiiniaamuni kuin varkain heti, kun valo ulkona alkaa runsastua. Näyttävän silmämeikin sijaan keskityn rakentamaan meikille kuulaan ja kestävän pohjan, liioittelen poskipunan kanssa ja etsin huulimeikeistäni sen raikkaimman sävyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle olennainen osa ”melkein-meikitöntä-meikkiä” on kulmakarvojen huoliteltu ja vaaleahko ilme. Parhaiten se toteutuu läpinäkyvällä kulmageelillä ja puuterisella kulmavärikolmikolla (Make Up Store Tri Brow). Jaksan yhä hämmästellä, miksi toikkaroin puuteristen kulmatuotteiden luota kerta toisensa jälkeen geelin pariin: puuteriset kulmat sopivat yleisilmeeseeni huomattavasti paremmin kuin teräväksi kantatut ja tummat geelinuolet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ollut blogissa harmittavan vaiti eräästä suosikkihuulituotteestani. Viime kesästä lähtien Dior Fluid Stickit ovat ilahduttaneet päiviäni ja voin todeta niiden olleen erittäin, erittäin miellyttävä yllätys. Omistamani kolme sävyä ovat kosteuttavia, täydellisiä väriltään ja pigmentiltään sekä yllättävän pysyviä ja helppokäyttöisiä nestemäiseksi tuotteeksi. Lupaan tarkemman esittelyn näistä myöhemmin, mutta nyt on pakko vilauttaa kuva arkimeikin takuuvarmasta piristäjästä: Frisson-sävy on uskomattoman ihana, haalea persikka joka ei kuitenkaan ole huomaamaton tai vaisu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Simppelimmäksi ei meikki voi enää muuttua. Kunhan valitsee itselleen ne mukavimmat ja helpoimmat tuotteet ja muistaa pari erityiskikkaa, kuten silmäripsien taivuttamisen ja runsaan poskipunan käytön, on ihan ready-to-go. Vähän niin kuin ei olis tehnyt juuri mitään, vaikka just on.

 

Mitkä ovat sinun ”meikittömän” lookkisi kulmakivet?

 

PS. Haluatko tavata minut livenä eli ihan kasvotusten? Olen huomenna 4.3. Tampereen Tyttöjen Talolla mukana Naistenpäivän juhlallisuuksissa. Tyttöjen talolle ovat tervetulleita kaikki 12-28-vuotiaat pirkanmaalaiset tytöt ja naiset ja Naistenpäivän juhlassa on minun lisäkseni myös muuta ohjelmaa, kuten joogaa, koruaskartelua, kynsi- ja käsihoitoja ja hiusten kihartamista. Ohjelmanumeroni aikana höpöttelen harrastuksistani eli kosmetiikasta ja bloggaamisesta, sekä jaan ihonhoito- ja meikkivinkkejä kevääseen.

Mitä mieltä olet?
Tykkään Ihana Haha Vau Nyyh Pöh

16 thoughts on “Hitunen huomaamattomuutta

 • 3.3.2015 at 09:09
  Permalink

  Ihanan raikas look 🙂 sä oot kyllä aina niin nätti, olipa sulla millainen meikki vaan 🙂 <3

  Reply
 • 3.3.2015 at 09:28
  Permalink

  Sä olet niin kaunis! <3 Ihanan raikas meikki! ^^ Mun kevyempään lookkiin kuuluu aina kevyt meikkipohja, poskipunaa, ainakin värillinen kulmageeli, peiteainetta ja ripsaria. Kovin "kevyttä" jne. 😀

  Reply
  • 3.3.2015 at 11:07
   Permalink

   Kiitos ihana! <3 Haha, meidän kevyt meikki taitaa olla vähän eri juttu kuin "tavismeikkaajien" kevyt… :DD

 • 3.3.2015 at 12:26
  Permalink

  Ihana meikki! Mä niin tykkään tällaisesta ”meikittömästä” lookista! 🙂 Mut näkee varmaan useimmiten juuri tämän tyyppisessä meikissä, ellen ole työtehtävissä. Luonnollisen meikin kulmakivet on mulle juurikin heleä iho, viimeistellyt kulmat ja se poskipuna! Mä olen oikea poskipunien keräilijä.

  Reply
  • 3.3.2015 at 18:32
   Permalink

   Kiitos! 🙂 Poskipunat on kieltämättä ihania ja tekee ilmeestä heti laitetumman ja huolellisemman. Ihan addiktiksi en voi itseäni kutsua, mutta onhan noita jokunen päässyt kertymään… 🙂

 • 3.3.2015 at 12:57
  Permalink

  Ihanan raikas meikki. Meikittömässä meikissä meikkipohjan on oltava itselläni tosi kevyt ja kuulas ja huuliin tosiaan jotain hempeää. 🙂

  Reply
 • 4.3.2015 at 22:52
  Permalink

  Ihanan keväinen meikki! Meikäläisenkin peilissä on tällainen minimalistinen meikki näyttänyt viime aikoina kivan raikkaalta, ja luomivärit taitaa jäädäkin hetkeksi rauhaan. Hassua, miten jo poskipuna tekee ilmeestä niin paljon huolitellumman!

  Reply
  • 8.3.2015 at 18:27
   Permalink

   Joo, poskipuna on mulle ihan ehdoton vaikkei juurikaan muuta meikkiä olisi. Kunnia raikkaille meikeille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.