Hempeänkevyt

Tiedättekö, mulla on ihan hurjan paljon ideoita ja kuvia ja tekstiä tänne blogiin, mutta ihan liian vähän jaksamista saada niitä esille. Olen viimeisen viikon harjoitellut intensiivisesti kesätuurausjaksoani varten töissä, ja uuden opettelu on vienyt mehut ihan täysin. Työ on huippukivaa ja olen tosi motivoitunut, mutta se myös tarkoittaa sitä että olen illalla aika puhki. Mieluummin käperryn sohvankulmaan hyvän kirjan ja jätskikipon kanssa kuin avaan konetta. Oon huomannut että nykyään palautumiseen kuluu mulla hurjasti enemmän aikaa kuin ennen. Toisaalta johtunee myös siitä, että ennen olen tehnyt aivot-narikkaan-kassatyötä ja nyt joudun päivän aikana oikeasti ajattelemaan, kiinnittämään sataan eri asiaan huomiota ja pitämään koko homman paketissa.

Toivotaan, että rutiinin myötä palautuminen hieman helpottaisi ja pääsisin postailemaan useammin. Nyt olis kuitenkin tarjolla tällanen meikki!

Olen aiemmin puhunut siitä, että tykkään yhdistää samaan meikkiin saman merkin juttuja ja tuotteita. Yksi erityislemppari on tehdä meikki kokonaan luonnonkosmetiikalla, luonnollista värikosmetiikkaa kun on kertynyt laatikoihin jo aika tavalla. Tässä hempeän kultaisessa meikissä tähtenä on Zuii, australialainen meikkimerkki jonka tuotteiden pääainesosiin kuuluvat kukkien terälehdet. Zuiita komppaa Dr. Hauschka, jonka meikit ovat yllättäneet iloisesti hyvällä laadullaan ja pigmentillään.

Tässä on myös edellisessä postauksessa esitelty Mint-korjausväri tositoimissa. Näin kesällä se käy lähestulkoon kosteusvoiteesta! Erityispeukun annan Dr. Hausckan Balancing Teint Powder -puuterille, joka todella pitää ihon mattaisena pitkään ja eliminoi rasvaisuutta tehokkaasti. Huipputuote kesään ja rasvoittuvalle iholle!

Kesää kohden mennessä tykästyn aina vaan enemmän ja enemmän tällaisiin simppeleihin meikkeihin, joiden kanssa ei nokka kauaa tuhise. Luomivärit vaihtuvat yksisävyisiksi tai jäävät kokonaan pois ja korostan mieluummin meikkipohjaa ja huulia. Ihanaa vaihtelua talvisiin smoky-lookkeihin!

Muuttuuko sun meikkityyli kesän myötä?

 

Onko sulla ehdottomia meikkilemppareita nimenomaan kesäkäyttöön? Jaa vinkit kommenteissa!

 

Kuvan meikit pr-näytteitä.

Comments

  1. Ei oikeastaan muutu, pohja ehkä vielä entistä kevyemmäksi ja vielä enemmän aurinkopuuteria, mutta siinä se.

    Todella kaunis hempeä meikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework