Hempeä sumusilmä

Pikapostaus arkimeikistä ja nopsa arvio Cliniquen Quick Eyes Cream Shadowsta (suomeksi ihan vaan voidemainen luomiväri).

Tämä oli kiva meikki, tykkään tosi paljon vaaleanpunaisen ja tummanruskean sumuisesta yhdistelmästä. Ah, miten romanttista! <3

Haihattelusta ja huokailusta suoraan asiaan eli itse luomiväreihin. Tummanruskea on tietenkin luottoruskeani, Inglotin shine 42. Kulmaluulla samaisen firman pearl 393 (toisaalta mattakin olisi toiminut upeasti, ehkä jopa paremmin). Cliniquen vaaleanpunainen luomiväri on vähän huulikiiltopakkaukselta näyttävässä putkessa, ja se on tarkoittu levitettäväksi niin ikään huulikiiltomaisella applikaattorilla. En lähtenyt lainkaan tökkimään applikaattorilla, sillä siihen tulee aika reilusti väriä eikä levitys mielestäni ole sillä tarpeeksi tarkkaa. Yritin ensin sormella, mutta toistaiseksi paras levitystapa on ollut lyhyellä siveltimellä (kuten omani, eli Inglot 20P). Voidemaisia luomivärejä täytyy varoa levittämästä liian paksua kerrosta, muuten meikki paljastaa kaikki rypyt (ja saa luomet näyttämään ryppyisiltä vaikkei moisia olisikaan). Myös nopea saa olla: mikäli väri ehtii kuivahtaa, kuoriutuu alempi kerros pois jos väriä lisää päälle.

Tällainen meikki on kiva tehdä arkiaamuna: ilmeessä on vähän väriä mutta myös turvallista ruskeaa. Kun voidemaisen luomivärin kikat oppii, on tämä meikki myös nopea tehdä ja helppo häivyttää. Ei tähän mielestäni tarvitsisi oikeastaan rajaustakaan, nyt laitoin mustan kun meikin oli tarkoitus toimia myös illemmalla. Tummemmaksi iltameikiksi tämä on helppo freesata lisäämällä hieman mattamustaa luomivakoon ja hohdetta sisänurkkaan, sekä vahvan tummanruskean tai mustan rajauksen.

Cliniquen luomiväri vaikutti laadukkaalta ja pysyi luomella hyvin. Tekisi mieleni siis testailla josko muutkin värit ovat yhtä hyviä, joskaan en hirveästi ole Cliniquen valikoimaan aiemmin tutustunut.

Ai mikä pikapostaus? Tekstiä tulee vaikka on mukamas kiire…

Comments

  1. Tosi mielenkiintoista kun arvioit tuon Cliniquen voidemaisen! Minustakin vaaleanpunainen ja ruskea on aina ihana yhdistelmä!

    Sinulle olisi blogissani kosmetiikan Top 10 -haaste! 🙂

  2. Juu, tuo Clinique oli oikeastaan positiivinen yllätys vaikka olenkin vain kehuja siitä merkistä kuullut. En kuitenkaan ole siihen päässyt tutustumaan, sitä kun niin harvoin on alessa ja laivallakaan en niin useasti käy. Tätä kyllä voin ostaa muissakin sävyissä, en ehkä normaalihinnalla kuitenkaan (jotain 20e?).

    Kiitos paljon haasteesta! 🙂 Teenkin sen heti kun töiltäni vaan ehdin. Huh, ketäköhän tässä enää haastaisi. Tuntuu että kaikki on ehtineet tehdä tän jo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework