Helppo kampausvinkki: maitotytön palmikko

… eli milk maid braid, kuten ulkomailla sanotaan.

Sensaisti-blogi innoitti minua jälleen uusiin hiuskokeiluihin. Olin toki nähnyt The Beauty Departmentin tutorial-videon jo aiemmin, mutta hiukseni olivat siihen aikaan vielä inasen liian lyhyet tällaisiin pään yli vedettäviin letteihin. Nyt kuitenkin sain aikaiseksi kokeilla kampausta pidentyneeseen tukkaani, and here’s the result:

Letti oli suhteellisen helppo toteuttaa, joskin tarvitsin paksuhiuksisena aika paljon pinnejä jotta lopputulos olisi tukevan tuntuinen. Lisäksi hiukseni olivat aika raskaan tuntuiset, kun ne oli kasattu pään päälle. Tykkäsin kuitenkin kampauksesta ja sain kuulla muistuttavani ”jotain keskiaikaista prinsessaa”. Kiitos Anonyymille Herramiehelle kohteliaisuudesta 🙂

Uh, a ghost you say? 😀

Huomatkaa muuten hennot kupariset raidat hiuksissa: onnistuin KC Color Maskia (tällä kertaa sävy Toffee) käyttämällä aiheuttamaan tukkaani paitsi tyylikkään liukuvärjäyksen myös satunnaisia raitoja. Tykkäsin kuitenkin lopputuloksesta ja arviota onkin tästä sävystä tulossa piakkoin.

Innoittiko maalaistyttö-look? 🙂

PS. Tässä vielä itse video:

Comments

  1. Minulla oli teiniksi asti todella pitkät hiukset, siis tuonne pyllyn päälle ellei vähän ylikin. Isomummullani oli kuulemma niin pitkät hiukset, että hän pystyi tekemään maitotyttökampauksen kiertämällä lettinsä päänsä _ympäri_, ei siis vain puolelta toiselle. Siihen minäkin lapsena pyrin, vaan sitten teini-iässä iski kapina ja hiukset lyhenivät. ;-(

    Lapsena hiukseni olivat liian pitkät tähän kampaukseen mutta eivät ihan tarpeeksi pitkät yltääkseen pään ympäri. Niinpä tavis lettien lisäksi niitä pidettiin ”koirankorvilla” tai ne olivat lenkillä pään takana, vähän niin kuin tämä kampaus mutta roikkuivat siis niskassa.

    Nykyään lettinauhat tuntuvat olevan katoava luonnonvara. Lettinauhan kanssa letit pystyy letittämään aivan loppuun saakka, niin, että myös latvat letittyvät ja loppua lettinauhaa voi sitten käyttää lettien päiden kiinnittämiseen. Tosin se on ehkä vähän lapsellinen tapa kiinnittää letit, koska lettinauhan päät jäävät näkyvästi rusetille. ;-D Tai toki voisi käyttää jotain huomaamatontakin lettinauhaa tai vaihtoehtoisesti jotain todella koristeellista, onhan tuossa tutovideossakin jälkeenpäin pujoteltu kangassuikale kampaukseen mukaan. Jos on tarpeeksi pitkät lettinauhat niin ne voi letittää mukaan jo ihan alusta lähtien, jolloin nauha kulkee letin mukana koko matkalta ja näkyy nätisti lopullisessa kampauksessa koko letin osuudelta.

    Höh, nyt alkaa taas harmittaa, kun omat hiukset on niin lyhyet tällä hetkellä, että niihin ei saa mitään kunnon lettikampauksia. Eniveis, hyvältä näyttää sinulla tuo maitotyttökampaus, minusta lettikampaukset on muutenkin tosi kivoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework