Helmikuun LivBox

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

LivBox saapui tällä kertaa luokseni ajoissa ja pääsin nauttimaan läyhälaatikosta täysin ilman spoilauksia. Jännitin ensimmäistä kertaa sisältöä, kun en oikein tiennyt mitä odottaa.

Boksin teemaväri oli helmikuussa pinkki ja itse teema tietenkin ystävänpäivä. Myös viime vuonna teema oli helmikuussa ystävät, joten aika arvattavahan boksin vuoden teemojen kulku on varsinkin tiettyjen kuukausien kohdalla. Tämä ei haittaa, kunhan teemoissa ei aleta liikaa toistaa aiempien vuosien juttuja. Pitkäaikaisia tilaajia kun alkaa varmaan jo olla jonkin verran.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

LiBoxin sisältö tuntui jo postista haettaessa raskaalta ja arvasinkin, että ihonhoitoahan sieltä taas on tulossa. Noin muuten oli kuitenkin yllätys, kuinka monta täysikokoista tuotetta laatikossa olikaan. Eikä oikeastaan ollenkaan ihonhoitoa…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eucerin In-Shower Body Lotion

Tämä oli mukava reilunkokoinen näytepakkaus, joka kuului siihen ennalta arvaamaani ihonhoito-kategoriaan. Eucerin on merkkinä tuttu, mutta en ole kuullut tästä suihkussa käytettävästä tuotteesta aiemmin. Olen toki kokeillut Nivean vastaavaa, mutta alkuhuuman jälkeen se jäi satunnaiselle käytölle. Yksi hyvä käyttötarkoitus tälle kuitenkin on: käydessäni salilla tai jumpassa en yleensä jaksa ottaa mukaan varsinaista vartalovoidetta, vaan käytän sen sijaan suihkuvoidetta. Näin vartalon rasvaukseen ei kulu aikaa (säästö se on kaksiminuuttinenkin!). Eucerin tulee siis käyttöön.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water (täysikokoinen tuote)

Voitteko kuvitella: olen misellivesien maailmassa aivan noviisi. Käytin misellivettä ensimmäisen kerran jo vuonna 2012 kun sain blogiini testiin Diego Dalla Palman Micellar Waterin. En kuitenkaan silloin ymmärtänyt miselliveden käyttötarkoitusta ja hiljalleen Diego Dalla Palman tuote unohtui. Miselliveden vaatima vanulapulla hankaaminen kun tuntuu mielestäni ikävältä varsinkin silmien alueella. Nyt sain kuitenkin hyvän tilaisuuden testata Nivean misellin ja jos en sille muuta käyttöä keksi, jää se sentään aamupuhdistukseksi puhtaille kasvoille. Tämä misellivesi tuli siis tarpeeseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation (täysikokoinen tuote)

LivBoxin ehdoton tähtituote tulee tässä. Olen jo kauan toivonut boksiin lisää meikkituotteita ja nyt toiveeni täytettiin myyntikokoisella tuotteella. Nude Perfection on Lumenen linjassa uusinta uutta ja vaikka määritelmä ”normaalille ja sekaiholle” hieman pelottaa (oma ihoni on kuivanlainen), aion silti testata tämän. Vaalein sävy, Classic Beige, on minulle hiukan liian tumma mutta sopinee hyvin häivyteltynä.

Paese Kashmir -luomiväri (täysikokoinen tuote)

Boksissa tuli toinenkin meikkituote, nimittäin Paese-merkkinen luomiväri. Valitettavasti minulta löytyy jo mattavalkoinen luomiväri joten tämä lähtee käyttämättömänä eteenpäin. Yksittäisiä luomivärinappeja tulen muutenkin käyttäneeksi todella harvoin, joten tämä oli minulle turha.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Garnier Fructis Lengths Plumper Leave-In Serum (täysikokoinen tuote)

Väriteemaltaan Fructiksen tuote sopi teemaan hyvin, mutta valitettavasti tuote ei ole minulle sopiva. Seerumi lupaa paksuntaa hiuksia, ja minä kun kaipaisin ennemminkin silottavuutta. Seerumi lähtee siis eteenpäin ohuthiuksisemmalle ystävälle.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ibero-kaulakoru

Kaulakoru oli tuotteista minulle eniten yllätys. En osannut odottaa mitään tämän suuntaistakaan. LivBoxin sivujen mukaan tekstikoru on varta vasten boksin tilaajille annettu lahja, jota ei voi kaupoista ostaa. Kivet ovat laadukkaan tuntuisia (Swarowski-kristalli ja lasihelmi) ja mielestäni koru on ihan tyylikäs. Tekstikorut ovat nyt kovasti muodissa, joten ei ihme että Iberokin on tehnyt vastaavanlaisia. Omani sain tekstillä ”miracles happen”; malleja oli yhteensä kolmea erilaista. Minun tyyliini hopeakorut eivät kuitenkaan sovi, joten koru lähtee eteenpäin.

Lisäksi boksista paljastui lahjakoodi Ruutu-palveluun. Minulta onkin sopivasti Kuudes aisti -sarjan loppukausi katsomatta, joten taidan käyttää koodin.

Helmikuun LivBox ei ollut mulle aivan yhtä hyvä kuin monelle sitä kehuneelle. Lumenen meikkivoide ja Nivean misellivesi olivat mieluisimmat tuotteet, mutta jos kuudesta tuotteesta lähtee eteenpäin puolet… En voi sanoa boksin olleen kohdallani mitenkään loistava. Lisäksi karsastan edelleen sitä, että kosmetiikkaboksiin ängetään oheistavaraa kuten ilmaiskoodeja, koruja tai muita ylimääräisiä juttuja. Iloinen yllätys tässä kuussa oli täysikokoisten tuotteiden osuus: nyt hemmosteltiin boksin tilaajia kunnolla.

Olen miettinyt, että olisinkohan otollisempi tilaaja selektiiviselle GloriaBoxille kuin Liville. Vaikka pidän kovasti Lumenesta, Essiestä ja muusta ”markettikosmetiikasta”, haluaisin kosmetiikkaboksini olevan ennemminkin löytöretki minulle vieraampaan selektiiviseen maailmaan. GloriaBox on tähän mennessä ilmestynyt vain kerran, joten vasta pidempi aika näyttää kuinka sisällön kanssa käy.

 

Mitä pidit helmikuun LivBoxista? 🙂

 

LivBox on saatu blogin kautta testiin ilmaiseksi.

 

 

 

 

Comments

  1. Lumenen meikkivoide ja Paesen luomiväri nousivat mun suosikeikseni ja pinkki boksi oli muutenkin oikein ihana. Pakko vielä erikseen hehkuttaa myös miesten maaliskuun LivBoxia- sieltä vasta upeita juttuja poikaystävälle löytyikin! 🙂

    • Niin siis tarkoitin tietenkin miesten helmikuun boksia, jota tosin myydään samalla sisällöllä myös maaliskuulle. 🙂

    • Lumenen meikkivoide on kyllä todella hyvä ainakin näin parin kokeilukerran jälkeen. Sopii ennakkoluuloistani huolimatta myös pintakuivalle iholle 🙂 Pinkki nyt on ihana väri aina <3

      Tämän kuun miesboksiin en ole perehtynyt, mutta ensimmäinen laatikko oli mieluisa poikaystävälle.

    • Mulle tämä oli ok-plus-tasoa. Odotan ja toivon, että ensi kuun olisi taas parempi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework