Helmiä luomilla: IsaDora Pearls -paletti

Hulluilta Päiviltä tarttui kosmetiikkaa mukaan aika vähän. Innostuin ainoastaan Madaran puhdistusvaahdosta (hinta 12,90, normaalisti jossain kahdenkympin tietämillä), jättikokoisesta Garnierin Intensive 7 Days Mango -vartalovoiteesta (olikohan hinta 2,90-3,90 välillä?) sekä IsaDoran luomivärikvartetista (vähän päälle kympin, normaalisti 17,90 tai vastaavaa). Olen jo Gold-paletin havainnut hyväksi ja nyt oli siis Pearls-paletin vuoro.

IsaDora Pearls -kvartetti.

Valitettavasti pigmentti on vaaleankeltaisessa napissa aika onneton. Se sopisi melkein jopa korostussävyksi, niin haalea keltainen hohde siitä näkyy iholla. Vaaleampi harmaa sävy saisi myös mielestäni olla näkyvämpi luomilla, mutta hyvä näinkin. Voidemaisen pohjustajan (esim. Goshin Love That Champagne) kanssa nämä kaksi sävyä tosin toimisivat varmaan ihan älyttömän hyvin, niin kiva helmiäishohde näissä on.

Tässä ensimmäinen Pearls-meikkini. Lähdin turvalliselle linjalle kera vaalean harmaan/taupen sävyn ja tumman ruskeanharmaan kanssa. Tykkäsin tästä meikistä todella paljon, ja se onkin kiva arkikombo: ei liian juhlallinen, mutta hätätapauksessa tai rajauksen lisäämällä toimii myös iltamenoissa. Tästä yhdistelmästä onkin nähty jo monta väännöstä luomillani: tässä kuvassa tumma väri on pisaran mallisesti aseteltuna, mutta se toimii hyvin myös banaanivarjostuksena tai ei noin pitkälle ulkonurkkaan vietynä.

Seuraavasta meikistä on vain yksi kuva, pahoittelen! Valaistus oli aamulla aivan älyttömän huono enkä myöhemmin enää ehtinyt kuvata meikkiä. Tämäkin on arkeen sopiva yhdistelmä: vaalea korostussävy sisänurkassa, keskellä luomea vaaleankeltaista (näkyy tosi huonosti) ja ulkonurkassa vaaleaa harmaata. Luomivärin alla rajauksena Natural Coden Eye Intensifier. Tuliko muuten aika pikkasen siniset silmät tähän kuvaan 🙂

Tämä meikki oli aika tumma, vaikka kuvistahan tämä ei tietenkään välity. Koko liikkuvalla luomella ja alaluomella on siis tumminta grafiitinruskean sävyä ja musta geelirajaus tuo särmää. Sisänurkassa on vaaleinta korostussävyä, joten ehkä tätä voisi kutsua jonkinlaiseksi smokey-meikiksi. Vielä tummemman meikistä saisi, mikäli lisäisi luomivakoon mattamustaa ja häivyttäisi tummia sävyjä ylöspäin.

Kaikissa meikeissä käytin korostussävynä kulmaluulla paletin vaaleinta helmiäissävyä ja se on siihen tarkoitukseen aivan loistava. Se on Gold-paletin vaaleaaan verrattuna kylmemmän sävyinen, joskaan ei mitenkään erityisen valkoinen. Pikemminkin sellainen hyvä ja neutraali highlighter. Suosikkini paletin sävyistä oli kuitenkin tumma grafiitinruskea (haha, keksinkö juuri uuden sävyn? :D), joka on ihan täydellinen sekä ulkonurkkaan että koko luomelle.

Mikä meikeistä oli suosikki? Haksahditteko tekin IsaDoran alepaletteihin? Katselin, että siellä oli ainakin Silvery Greytä, Goldia, Golden Sunsetia, Crystal Mauvea ja Classic Brownia. Noista minulla on Goldin lisäksi Silvery, mutta en ole järin innoissani kyseisestä paletista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework