Helle saa tulla – rajauskynä hikisiin olosuhteisiin on löytynyt!

Puhun jatkuvasti värikkäiden rajausten puolesta niin blogissa kuin sen ulkopuolellakin. Olen aiemmin mieltynyt mustaan siipirajaukseen, mutta nykyisin värilliset rajaukset herättävät minussa selittämättömiä intohimoja (luulisin, että ainakin mafiasiskoni Mirssiina ymmärtää!). Rajausmeikeistä saan myös paljon positiivista palautetta myös tuntemattomilta ihmisiltä. Nyt minulla on antaa ihan konkreettinen tuotevinkki turkoosin mattarajauksen ystäville!

Lumenen pikkusiskolta Natural Codelta on nimittäin ilmestynyt kesäkokoelmassa aivan tajuttoman hieno turkoosin sävyinen silmämeikkikynä. Toinen ”värikkäämpi” kynä on sampanjanvaalea höystettynä shimmer-hipuilla, mutta täytynee myöntää että se jäi hieman unholaan kun kokeilin turkoosia kynää… Muut värit ovat musta ja harmaa, tylsää!

Molemmat kynät liukuvat luomella hyvin ja turkoosissa piisaa pigmenttiä. Sampanjanvärinen kynä ei ole yhtä pigmenttinen, mutta sen hohtopartikkelit pysyvät kiinni iholla oikein hyvin. Kaiken muun hyvän lisäksi kynät ovat vedenkestäviä, joten rantsussakaan ei tarvitse huolehtia meikin pysyvyydestä. Öljyputsari kuitenkin irrottaa rajauksen pienen muhittelun jälkeen, joskin aavistuksenomaista luomen värjääntymistä oli turkoosin kynän kanssa havaittavissa.

Käytin silmämeikissä pelkästään näitä kahta katseenkorostuskynää: vaaleampaa koko luomelle ja sisänurkkaan ja turkoosia rajaukseen. Huulet vaativat myös pirteää väriä ja LivBoxista viime vuonna saatu Natural Code Candy Smile -huulikynä täytti tämän tarpeen loistavasti. Sävyn nimi on Cotton Candy.

Ilme piristyi heti ja näissä kuvissakin on nähtävissä muikistelua. Tuli niin hyvä fiilis kokonaisuudesta! Ihan varmasti helpoin meikki kesäolosuhteisiin.

Harras toiveeni Natural Codelle onkin, että jatkossa näitä mattakyniä saataisiin useammassa värissä. Erityisen iloinen olisin pinkistä, sähkönsinisestä, limenvihreästä ja keltaisesta, enkä varmasti katsoisi karsaasti oranssia, punaista tai valkoistakaan…

Kynien hinta on noin 8 euroa kappaleelta ja huulikiiltokynän noin 10 euroa.

 

Joko olet kaivanut kesänväriset meikit esiin? Sytyttääkö Natural Coden kynäuutuus?

 

Kynät ja huulituote saatu testiin blogin kautta.

Comments

  1. Toi kynä on NIIN täydellinen <3 <3

    Oon samaa mieltä, näitä vois olla kaikissa sateenkaaren värissä..! :)) Olisin heti kärppänä ostamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework