Helle ja meikkipohja – videovinkki!

Nyt kun kunnon kesäkuumuus on saavuttanut Suomenkin, tulin jakamaan teille superhyvän vinkin kasvoille sulavan meikkivoiteen kanssa kamppailuun. Hikoilua tämä ei tietenkään täysin estä, mutta kikka eliminoi hien meikkipohjalle aiheuttaman rasituksen yllättävän hyvin.

Meikkaajaguru Wayne Goss jakoi vuosi sitten kanavallaan tämän loistavan vinkin hellekeleille, hikoileville naamoille ja ekstrapysyvää meikkiä halajaville (morsiamet!). Tarvitset vain (mattaavan) pohjustajan, meikkivoiteen ja puuterin.

Ohjeet tiivistettynä:

1. Kosteuta kasvot kevyellä päivävoiteella. Suojakerroin on kiva lisä jo tässä vaiheessa!
2. Lisää voiteen imeydyttyä pohjustaja. Vähemmän on enemmän.
3. Puuteroi kasvot hyvin kevyesti. Kyllä, puuteri ennen meikkivoidetta.
4. Levitä normaalia pienempi määrä meikkivoidetta puuteroitujen kasvojen päälle.
5. Puuteroi taas: tämä kiinnittää meikin ja viimeistelee pohjan.

Tsadam! Tällä kombolla pohja on pysynyt minulla hyvänä huolimatta nenänpielihiestä ja sen pois taputtelusta. Vuorokauden ympäri tuskin näissä olosuhteissa mennään millään meikkipohjalla, mutta puuterikikka antaa useamman lisätunnin pohjalle. Toteutukseen sopivat esimerkiksi nämä kuvassa olevat Natural Coden tuotteet, jotka ovat jo valmiiksi mattaisia ja meikkivoiteessa on hyvä suojakerroin. Puuteriksi on minulla sopinut mikä tahansa huolimatta siitä, onko koostumus ollut kivi- vai irtomallia, hohtavaa vai mattaista.

 

Olisiko sinulla jakaa jokin mahtava vinkki hellekelin meikkiin?

 

Natural Coden tuotteet saatu testiin blogin kautta. Perusteellinen arvio luvassa myöhemmin!

Comments

  1. Kokeilin, mutta jokin vaihe ei ihan toiminut.. Meikkivoide nimittäin muodosti levitettäessä puuteri päälle klimmejä jonka jälkeen pitikin mennä pesemään kasvot että sai tilanteen pelastettua. Varmaan liikaa puuteria alla? Pitänee testata joskus uudestaan.

    • Äh, voi harmi sentään! Luulen, että syy oli juuri puuterin määrässä: sitä tosiaan ei tarvitse sutia niin paljoa kuin meikin päälle normaalisti, ihan kevyt jälki riittää. Myös meikkivoide kannattaa levittää vaikka siveltimellä vähän kevyemmin kuin yleensä ja lisätä vasta tarvittaessa. Toivottavasti saisit kikan vielä onnistumaan 🙂 Tsemppiä treeniin!

  2. Kiitos vinkistä ! Kokeilin tänään ja hyvin toimi 🙂
    Kuivaihoisena kartan puuteria mutta kevyellä kädellä laitettuna toimi erinomaisesti.

    • Mahtavaa, että vinkkauksesta oli hyötyä! 🙂 Minullakin on kuiva iho, mutta kesällä tosiaan lisäpuuterointi on tarpeen. Talvisin en aina käytä puuteria meikin kiinnittämiseenkään, tai sitten lisään sitä vain T-alueelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework