Hätäponnarin kaunistus

Uudenvuodenlupauksestani huolimatta kalenteristani löytyy edelleen päiviä jolloin hätäponnari, tuo jokanaisen perustylsä ratkaisu arkipäivään, koristaa tukkaani. Päätin, että minähän tuunaan siitäkin edes jotenkuten salonkikelpoisen ratkaisun ja hankin tämmöisen:

Kuva on vähän huonosta kulmasta, mutta kyseessä on siis hiuskoriste jossa on tuollainen pitkä levy joka kääräistään ponnarin ympärille. Näitä löytyy myös metallisina (hair cuffs) jollaista itse yritin ensialkuun metsästää erinäisistä paikoista, mutta tyydyin sitten kiireessä tuohon Glitterin (ylihinnoiteltuun) härpäkkeeseen. Tässä mallissa tuo kuparinvärinen osa on kiinni ponnarissa ja se napautetaan kiinni samalla systeemillä kuin sellaiset heijastinlevyt, jotka voi napsaista esimerkiksi käden ympärille.

Tämä ratkaisu välttää, mutta levyn asettelu niin ettei ”saumakohta” tule näkyvälle puolelle on hitusen hankalaa. Levy ei myöskään helposti kiristy tarpeeksi kireälle (musta ponnari näkyy alta) ja pelkään, että se saattaa löystyä käytössä.

Ponnarista saa kuitenkin todella kivannäköisen tämän kanssa, varsinkin jos jaksaa tupeerata tyveä hiukan näyttävämmäksi.

Onko joku lukijoista löytänyt jostain metallisen ”hair cuffin” ja jos niin mistä ja mihin hintaan? H&M:llä näitä kaiketi pitäisi olla, mutta en minä vaan löytänyt… 🙁

I bought this hair thingy from an accessories store and I think it spices up the usual everyday ponytail. However I’m looking for a metallic hair cuff now but I seem not to find any. Any suggestions where I could find one, preferably golden or bronze?

Comments

    • Voi eeii, miten mä en tajunnut Ebayn autuutta tässäKIN tarpeessa! Voi kiitos kun muistutit 🙂

  1. nopeaan tarpeeseen sellasia metallisia löytyy myös glitteristä 🙂 ja hinta niillä metallisilla tais olla jotain 4.90 e

    • Ne metalliset tais olla viimeksi loppu kun siellä vierailin :/ Mutta tarvii käydä uudemman kerran jos nyt olis! Kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework