Halpa, luomu ja hyvä

Luonnonkosmetiikkamarkkinat alkavat yhä selkeämmin jakautua erilaisiin kulutustasoihin. Nykyään luonnonkosmetiikkaa saa ylellisen selektiivisenä, keskihintaisena hemmotteluna ja halpana luksuksena. Sitä ainakin mulle luonnonkosmetiikka hinnasta huolimatta on; luksusta. On ylellistä, että voi tuotteen ostaessaan ottaa huomioon luonnolliset raaka-aineet, ympäristökuormituksen ja eettisen alkuperän. Kaikenlainen ekoilu ja luonnollisuus alkaa olla jokapirkon ja -pekan saavutettavissa, eikä kasvosaippuaa tarvitse enää kokkailla omassa kylppärissä. Se on hieno juttu se!

Tällä kertaa tehdään kokeilusukellus hinta-altaan matalampaan päähän ja tutustutaan englantilaiseen Skin Blossom -ihonhoitosarjaan. Skin Blossomilta löytyy myös hiustuotteita ja sarja kuuluu Soil Associationin sertifikaatin piiriin. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä niitä ole testattu eläimillä. Skin Blossomin valttikortteja ovat paitsi laadukkaat ainesosat, myös edullisuus. Voiko halvalla tosiaan saada hyvää?

Skin Blossom Gentle Cleansing Milk

Puhdistusmaidot ovat tulleet mulle erittäin tutuiksi sen jälkeen, kun ihoni otti kertaheitolla suunnan Saharaa kohti ja alkoi samalla hylkiä liian puhdistavia aineita. Sain siis jättää hyvästit geelimäisille puhdistusaineille ja ennen niin rakastamilleni vaahdoille. Nyt kun kokemusta puhdistusmaidoista on kertynyt keväästä asti, voin nostaa tämän Gentle Cleansin Milkin yhdeksi suosikeistani.

Skin Blossomin puhdistusmaidon koostumus on paksua ja siinä on hennon pehmeä, yrttinen tuoksu. Koostumus on hyvä ja pumppupullo vielä parempi: kaksi pumppausta riittää kasvoille oikein hyvin. Puhdistan ensin meikit öljyllä ja viimeistelen puhdistuksen maidolla. Iho jää pehmeäksi ja maito tuntuu rauhoittavan mulle niin tyypillistä pesunjälkeistä punoitusta. Kasvojen iho ei huuda lisäkosteutta, vaan voin huoletta pestä hampaat ilman että posket alkavat kiristellä. Noin 12-13 euron hintaan tämä luonnonkosmetiikan puhdistusmaito tekee just sen minkä lupaakin.

Skin Blossom Reviving Eye Cream

Tästä silmänympärysvoiteesta vinkkasin jo matkakosmetiikka-postauksessa. Purkki kului loppuun huomaamatta ja siitä vasta tajusin, kuinka mieluinen tuote mulle olikaan! Vaahtomaisen kevyt koostumus hämää, sillä minunkin silmänympärysalueelle voiteen tehot ovat riittävät. Tuoksu on erittäin pehmeä ja mieto, lähes huomaamaton. Pumppupullo on hygieeninen ja annostelua on helppo säätää painamalla pumppua kevyemmin (mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys silmänympärysvoiteissa). Noin 13 euroa ei ole lainkaan paha hinta toimivasta, ihanan kosteuttavasta silmänympärysvoiteesta. Aion ostaa tätä jatkossa, mikä lienee aikas vahva suositus tällaiselta kosmetiikkanarkilta. Talveksi tarvitsen tämän alle seerumin, mutta syksyn pärjäsin hyvin ilmankin.

Skin Blossom yllätti mut iloisesti, ja siksi se olikin yksi brändeistä jotka halusin sisällyttää synttäreideni goodie bagiin. Vieraista jo Minna on ehtinyt kehua silmänympärysvoidetta.

 

Onko Skin Blossom sinulle tuttu sarja? Oletko valmis maksamaan ekstraa luonnonkosmetiikasta, vai toivotko lisää vaihtoehtoja markkinoille?

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Comments

  1. Tyhmä kysymys, mutta miten puhdistusmaitoa käytetään? 😀 Ostin kesällä Tallinasta Natura siberica- merkkisen ja siinä ei ole ohjeita. Huuhdellaanko maito pois vai pyyhintään esim. vanulla? 🙂

    • Riippuu maidosta, noita molempia tapoja suositellaan esimerkiksi tän Skin Blossomin kanssa 🙂 Mä olen tavannut huuhdella vedellä, mutta jos iho on tosi kuiva ja ärtyy nimenomaan vesipesusta niin pumpuli on sit parempi vaihtoehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework