Haksahdin mä huultenrajaukseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on pakko kertoa yhden pitkäaikaisen meikkituotehaaveen toteutumisesta. MACin Heroine-puna on vihdoin minun, joskaan ei ihan siinä muodossa kuin kuvittelin.

Ostan kosmetiikkaa nykyisessä taloustilanteessani harvoin ja tälläkin kertaa MAC-tiskille astelun syynä oli akuutti Clarinsin Fix’-suihkeen loppuminen. Kuulin villiä huhua, että MACin omaa kiinnitysnestettä olisi saatavilla kerrankin isolla pullokoolla ja ennen kaikkea kohtuullisella hinnalla, joten päätin että siitä saan oivan korvaajan nesteelle, jota käytän etenkin meikin viimeistelyyn ja pigmenttien kiinnitykseen. Valitsin kuitenkin kohtalokkaan päivän käydä täydentämässä nestevarastojani, sillä samana päivänä oli julkaistu sekä Toledo-kokoelma että Pencilled In -kynäuutuudet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuttuakin tutumman myyjän suosituksella ihan vain vilkaisin huultenrajauskynäuutuuksia. Ja voi herranjestas, siellähän minua odotti ihka oma Heroine-kynä! MACin huulipunien maksaessa reilut 20 euroa kappaleelta en ole ihan vielä päätynyt Heroinea punamuodossa ostamaan, mutta jos saman sävyn saa kynänä ja vielä halvemmalla… Näissä kuvissa näette ajatusketjuni tuloksen. Hyvä puoli on, että nyt mulla on rajauskynä Heroinelle valmiina sitten kun sen ostan myös huulipunana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otin kuvat kotona heti ostosreissun jälkeen ja olen erittäin tyytyväinen tähän haksahdukseen, vaikka se tarkoitti muista hankinnoista pihistämistä. Terien ostaminen sheiveriin ja pari uusia sukkia voinee odottaa vielä hetken.

Mikäli MAC-punien värimaailma houkuttaa mutta huulipunan hinta tuntuu kalliilta, osta huultenrajauskynä. Laadultaan kynä on tarpeeksi jämäkkä, jotta sillä voi huoletta värittää huulet kauttaaltaan. Alle suosittelen kuitenkin optimaalisen liukupohjan takaamiseksi huultenpohjustustuotetta, joka pitää kynän paikallaan entistä paremmin.

 

Milloin haksahdit viimeksi täysin tarpeettomaan mutta ihanaan meikkituotteeseen?

 

Comments

  1. Uijuih, mä tarviin Heroinen! Upea väri. Onpa muuten ihana meikki, silmät oikein hehkuu kauniina. Huisin kaunis olet! 🙂

    • Olipa ihana kommentti, kiitos <3 Meikistä on vielä tulossa oma postauksensa toisen värisillä huulilla!

      Heroine on kyllä aivan ihana, violetti joka sopii varmaan jokaiselle. 🙂

  2. Aaah, toi sopii sulle ihan mielettömän hyvin! :)) Mulla on Heroine, mutta en ole käyttänyt sitä vielä kertaakaan, vaikka oon saanut sen B2MACina jo kuukausia sitten..! 🙂 En osaa, en uskalla :B

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework