Haastetta haasteista kerrakseen

Oh my, näitä haasteitahan on päässyt oikein kertymään mulle. Kiitos aivan tuhannesti kaikille, jotka ovat niitä blogilleni jaelleet ja pahoittelut, kun olette saaneet vastauksia odotella ihan liian kauan. Ehkä ymmärrettävistä syistä en enää linkkaa näitä eteenpäin, kun kaikki tuntuvat ne jo tehneen ja en millään pysty kymmeneen haasteeseen etsimään jokaiseen montaa blogia, joista kaikki eivät ole vielä haasteita tehneet… Haastankin siis näihin kollektiivisesti kaikki! 🙂

Valitettavasti en löytänyt ihan kaikkien minulle antamia haasteita. Olisi kiva, jos jatkossa haastetta ilmoittaessanne linkkaisitte suoraan haastepostaukseen 🙂

Ensimmäinen haaste on Glitz&Glamin Minnalta.

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Purot.
2. Polut.
3. Metsä.
4. Kehu tuntemattomalta ihmiseltä ja toisaalta myös sellaiselta, jota ihailen/arvostan.
5. Hyvä alelöytö.
6. Kesäsade.
7. Ystävät.
8. Niin hyvät bileet, ettet ikinä haluaisi niiden päättyvän. Ja kun ne sitten päättyvät, muistelet niitä vielä vuosien päästä hihitellen.
9. Sisäpiirin vitsit.
10. Onnellisuushetket: hetket, jolloin on osana isompaa porukkaa ja yhtäkkiä tuntee olonsa valtavan onnelliseksi, että saa olla siinä ja juuri niiden ihmisten kanssa. Parasta on, jos vieressä on joku, jolle voi sanoa ”onnellisuushetki”, ja se toinen ymmärtää heti. Sitten vaan hymyillään.

Seuraava haaste on TylyMuijalta.

1. Lapsuuden lempisatusi?
– Sellainen satu, jota isäni kertoi minulle improvisoiden. Päähenkilöinä oli aina kolme kissaa ja niille sitten sattui ja tapahtui kaikenlaista. Sain esittää toiveita tarinan kulusta ja välillä kerroin itsekin. Minulle on myös luettu todella paljon kaikenlaisia satuja ja loruja lapsena, joten yhtä rakkainta on vaikea nimetä. Äiti varmaan muistaisi, mistä pienenä tykkäsin.

2. Minkä väriseksi et hiuksiasi ikinä värjäisi?
– Never say never… No, blondiksi tuskin enää palaan, eivätkä shokkiväritkään mun juttu ole 🙂

3. Bravuurisi paistinpannulla?
– Osaan paistaa hyviä pihvejä. Lisäksi teen uskomattoman hyvää jauhelihakastiketta. Viimeisin bravuuri on munakas, johon tulee pestoa, kirsikkatomaatteja, fetaa ja joskus myös perunaa. Yleensä ottaen olen hyvä kokki, joka keksii ruokaa niukistakin aineksista.

4. Miten suuttumus sinussa näyttäytyy?
– Hyvin suoraan, valitettavasti 😀 Olen onneksi oppinut hieman hillitsemään tulisia reaktioitani, mutta lähimmille ihmisille uskallan näyttää ”todellisen luonteeni” ja sanon välillä turhankin kipakasti, mikäli olen suutuksissa. Lepyn kuitenkin nopeasti, ja nykyisin olen myös harjoittanut anteeksipyytämisen taitoa. Ennen olin ehdottomampi myös riidellessä, nykyään voin jopa myöntää käsittäneeni asian eri tavalla tai jopa olevani perustavanlaatuisesti väärässä.

5. Typerin tv-sarja ikinä?
– Mauttomuudessaan ykkönen on varmaan Jersey Shore. Sitä on silti pakko katsoa, mikäli telkkarin ääreen sattuu ko. ohjelman lähetysaikaan. Nykyisin kyllä olen telkkusarjojen suhteen vähän tipahtanut kelkasta, kun en ole telkkaria omistanut kohta kahteen vuoteen.

6. Mitä teet tulevana Juhannuksena?
– Siitähän olikin jo edellisessä postauksessa juttua. Lyhyesti: vietin aikaa sadan kaverini kanssa ja poltin nenänaluseni (kyllä, en ymmärrä miten tämä on mahdollista!).

7. Olet juuri menossa työhaastatteluun ja saat hikan.Miten toimit?
– Paras kikka: juon vettä lasin vastakkaiselta reunalta. Tätä tehdessä on yleensä nojattava seinään ja juodessa kallistettava ylävartaloa eteenpäin; tyhmän näköistä mutta toimii minulle.

8. Kuvaile rumimmat kengät jotka olet omistanut?
Platform-kengät seiskaluokalla. Onneksi ne oli sentään mustat ja onneksi kaikilla muillakin oli sellaiset.

9. Koska viimeksi pelasit lautapeliä?
– Siitä on pari kuukautta aikaa, kun ystävien kanssa otettiin Carcassonne-matsi. Tykkään lautapeleistä ihan älyttömästi, mutta olen surkea häviäjä (ainakin strategiapeleissä) ja niitä tulee pelattua ihan liian harvoin.

10.Koska olet viimeeksi heittänyt kuperkeikan?
– Viime syksynä. Silloin tein viimeksi myös kärrynpyörän. Vanhana jumppatyttönä moiset luonnistuvat yhä 😉

11. Kauneimmat sanat jotka sinulle on sanottu?
”Sä olet niin kaunis”. Kuulostaa tavalliselta, mutta äänestä kuuli, että nämä sanat tulivat suoraan sydämestä yhtään niitä harkitsematta.

The Versatile Blogger Awardin sain Tialta ja Nooralta.

Säännöt:
1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Kerro heille tunnustuksestasi.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

1. En pidä ruoassa lämpimästä tomaatista. Ostan vain tietynmerkkistä tonnikalaa. Jauheliha kuuluu paistettaessa pilkkoa pieneksi. Hassuja ruokavammoja nämä siis.

2. Syön tällä hetkellä seuraavia lisäravinteita: d-vitamiini, monivitamiini/hivenainelisä, pii ja hyaluronihappo.

3. Haluaisin olla siistimpi ihminen, mutta silti varsin usein esimerkiksi vaatteet jäävät juuri siihen mihin ne riisun ja likaiset astiat ruokapöytään. Olen kuitenkin pikku hiljaa alkanut toteuttaa siistimpää elontapaa ja edistystä on tapahtunut.

4. Aloitin wapun jälkeen kovan kuntokuurin ja liityin liikuntakeskuksen asiakkaaksi. Olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen itseeni ja päätökseeni, ja tuloksia on alkanut jo näkyä (jopa niin, että kaveritkin huomaavat).

5. Elämä haltuun -projektin osana lopetin myös epäterveelliset syömiset: en syö enää pizzaa, kebua, sipsiä, suklaata, karkkia, hampparia, ranskiksia, limsaa… Jäätelö, leivokset ja alkoholi ovat sentään vielä sallittuja nautintoaineita. Ihoni kunto on nykyisin paljon parempi, vaikka puhdistusrituaalit vaativat yhä parantamista.

6. Taisin ehkä viikonloppuna lupautua vähän pidemmälle matkalle. Hups. Katsotaan, saanko säästettyä rahaa tarpeeksi: ensi vuoden alusta tämä tyttö saattaa olla vallan toisella mantereella hetken aikaa…

7. Olen hyvin empaattinen ihminen. Huolehdin välillä muiden mielenrauhasta enemmän kuin omastani.

Liebster Blog -tunnustuksen sain Elnalta, Purkkihullulta, VäriVarikselta sekä Mohnilta. Kiitos! 🙂

TOP 10 -kynsilakat -haasteen sain Nooralta ja Novalta. Taisin sitten listata melkein kaikki lakkani, tai ainakin laatu-sellaiset 🙂 Kaikista löytyy vähintään purkkikuva blogista, joten linkitin. Ahoy!ta, Knottya tai Ruby Pumpsia ei valitettavasti ole vielä kynsillä nähty, mutta pian koittaa sekin aika. Jos voisin vielä yhden lakan lisätä, niin se olisi uusi Lighthouse jonka ostin vähän aikaa sitten.

1. OPI Teenage Dream
2. China Glaze Ruby Pumps
3. Essie Grow Stronger
4. China Glaze Knotty
5. China Glaze Orange Marmalade
6. China Glaze Ahoy!
7. IsaDora Forest
8. Kicks Rocky Bronze
9. Kicks Venetian Masquerade
10. Wet ’n Wild Amnesia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework