Graffiteja kaikille!

Unohdinpa sitten, että tarttuihan sieltä Hullareilta mukaan myös IsaDoran graffitilakka. Mustana tietysti, koska olen käytännöllisyyden ystävä: musta sopii kaikkien lakkojen kanssa. Lisäksi muut sävyt eivät tunnu peittävän yhtä hyvin kuin musta, joten valinta oli helppo. Vielä hankintalistalle jäi kultainen graffitilakka, mutta se saa odottaa 🙂

Graffitilakka on siitä mukava tapaus, että sillä freesaa helposti väsähtäneen manikyyrin. Itse olen laiska kynsien lakkaaja ja haluankin, että lakat pysyvät kynsissäni viikon elleivät pidempäänkin. Joskus kuitenkin (huolimatta kahdesta kerroksesta OPIn Top Coatia ja useasta värikerroksesta) lakka alkaa kulua kärjistä melko pian lakkaamisen jälkeen. Näissä tilanteissa graffitilakka on pelastus: ei muuta kuin kerros vanhan lakkauksen päälle kera päällyslakan ja kas, kynnet ovat kuin uudet! Tässä hieman kuvatodisteita:

Alkuperäinen lakkaus oli itse asiassa jo kertaalleen korjailtu. Alunperin levitin kaksi ohutta kerrosta Wild & Crazyn Amnesiaa johon kuitenkin parissa päivässä kyllästyin. Liukulakkasin kynnet Natural Coden Party Onilla ja Trouble Makerilla ja näin lakat kestivät taas muutaman päivän eteenpäin.


Liukuvärjätysmanikyyrin alkaessa kulua kärjistä lisäsin päälle graffitilakan ja uuden kerroksen päällyslakkaa. Yhteensä kynsissä oli siis jotakuinkin kuudesta seitsemään ohutta kerrosta lakkaa ja hyvältä näytti silti!

Tykkäättekö te lukijat lakata kyntenne usein vai välttelettekö uuden lakan laittoa viimeiseen asti? 🙂

Comments

  1. Ei varmaankaan ole epäselvyyttä siitä, että tykkäänkö lakkailla kynsiäni? 😀 TYKKÄÄN! Mun geelikynsillä lakkaukset kestäisi viikoja, mutta olen niin vaihtelunhaluinen (ja tarvitseehan Glitz & Glamin kuvia), niin lakkkailen 2-4 kertaa viikossa kynteni. Töissä parille näyttelijättärelle on tullut jo tavaksi aina tsekata mun kynnet, että ”mitäs sulla tällä kertaa on kynsillä”? 😀

    Tosi kivan näköiset kynnet ja noi krakleeraukset olet tehnyt tosi kauniisti. Olen huomannut, että crackle-lakat halkeilee kauniimmin vanhojen lakkauksien päällä, kuin ihan vasta lakattujen.

  2. Minna, sinä nyt oletkin niin mestari kynsien lakkailussa ettei toista! Ihanaa kun joku jaksaa lakkailla 🙂 Mä taas haluan yleensä tehdä jotain aika yksinkertaista ja nopeaa kynsilleni, muille sitten jaksan väkertää monimutkaisempiakin manikyyrejä.

    Nämä oli mun ihan ekat kräklet joten kiitos kehuista! Itsekin olin tyytyväinen lopputulokseen ja sain näistä kynsistä kehuja. Tuo liukulakkaus alla oli kanssa tosi hyvin onnistunut: helppo tehdä ja silti erikoinen ja näyttävä. Sama glitterlakkojen kanssa, ovat helppoja ja silti saa helposti vähän blingiä päivään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework