Glitz Fix + luomiväri

Olen aiemmin harmitellut, kun en Fyrinnaen tilaukseni mukana tajunnut tilata heidän omaa Pixie Epoxyaan, jonka tarkoitus on nimenomaan kiinnittää hileinen luomiväri paremmin. Ajattelin, että voisin testata mikäli MSCHICin Glitz Fix toimisi hommassa yhtä hyvin. Ainakaan INCIen perusteella ei ole kyse samanlaisista tuotteista, mutta molempien tarkoituksena on kuitenkin kiinnittää glitterit paremmin ihoon.

Immortality on kaunis intensiivinen musta luomiväri monivärisellä glitterillä. Tätä saa silmämeikin pohjustajan päälle pakata ihan tosissaan, jos haluaa että uskomaton glittersekoitus pääsee oikeuksiinsa. Ja parhaimmillaankin suurin osa siitä varisee poskille.

Rajasin ensin silmät vahvasti mustalla eyelinerilla (Wet ’n Wild Mega Liner) ja lisäsin sen päälle pumpulipuikolla Glitz Fixiä. Sitten aloin tiiviillä luomivärisiveltimellä (Inglot 20P) taputella Immortalitya rajauksen päälle.

Ja kyllä, glitterit tarrasivat paremmin kiinni! En tiedä, onko tulos yhtä hyvä kuin Pixie Epoxylla mutta ainakin parempi kuin pelkän primerin kanssa.

Otin vaarin ystäväni J:n vinkistä leikata turhan jäykät (halpis-)tekoripset kahtia ja asettaa tällainen puolikas silmän ulkonurkkaan. Efekti on todella nätti ja näin sain pari turhaa ripsiparia jälleen käyttökelpoisiksi 🙂 Lookista tuli kertaheitolla sopiva bileisiin.

Mitäs tykkäätte? Onko jollain Pixie Epoxy käytössä Fyrinnaen luomivärien kanssa, toimiiko se vielä paremmin?

Comments

  1. se pixie epoxyn käyttö on kyllä sellaista salatiedettä että huh , en ole oikein päässyt sinuiksi sen kanssa, kai sekin olisi harjoittelu kysymys, mutta en jaksa aina aloittaa koko silmämeikkiä uudestaan kun en osaa annostella sitä vaan oikein, aina jää tahmaamaan 🙁

    • Olen myös kuullut, että sen käytön kanssa voi olla aikamoinen opettelu. Tämä Glitz Fix oli ainakin todella helppokäyttöinen, mutta en tiedä vastaako tulos millään muotoa Pixietä :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework