Ihme ja kumma: geelimäinen kasvovoide, josta tykkään

Tuote saatu PR-näytteenä. Teksti sisältää mainoslinkkejä.

Nyt on maailmankirjat sekaisin ja lopun aikoja ilmassa sillä löysin geelimäisen kasvovoiteen, josta todella tykkään! Tuotteella on hurjan pitkä ja monimutkainen nimi, joten brace yourselves… Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Eli kuten olen siihen tuttavallisemmin viitannut: ”se Cliniquen uusi 72-voide”.

Uusihan tuote ei enää ole (lanseeraus oli viime keväänä), mutta huomaan kerta toisensa jälkeen että kutsun uusiksi tuotteita jotka ovat pyörineet markkinoilla pahimmillaan jo pari vuotta. Kun olen jonkun tuotteen lajitellut aivoissani kategoriaan ”uutuudet”, sitä tuntuu olevan huomattavan vaikea kiskoa sieltä pois.

Geelimäinen kasvovoide on koostumuksena sellainen suomalaisten yleinen suosikki, sillä se imeytyy nopeasti ja sopii myös rasvoittuvalle ihotyypille. Minä taas aloitin ihonhoitoni tinkimättömänä perusvoidetyttönä, joten geelien auvo aukeaa minulle harvemmin. Kuiva ihoni kaipaa öljyjä ja tuhteja koostumuksia, mutta onneksi korealaisen kosmetiikan nousun myötä olen huomannut lisätä mukaan myös vesimäisiä tuotteita sillä niillä on omat etunsa, joita ei öljyjä iholle kerrostamalla saa.

Tässä Cliniquen Moisture Surge -linjaan kuuluvassa kasvovoiteessa on miellyttävän pehmeä tuntuma, joka sopii myös tällaiselle voidefanaatikolle. Geelimäinen koostumus ei jätä kasvoille inhottavaa kalvoa (harmittavan yleistä ihollani) vaan levittyy kasvoille helposti ja tuntuu kosteuttavalta pitkään. Ihan tuota voiteen lupaamaa 72 tunnin kosteuttavuutta en edes tarvitse, mutta tämä sopisi sen mukaan myös hieman huolettomammalle ihonhoitajalle.

72-Hour Auto-Replenishing Hydrator -geelivoiteen toiminta perustuu mekanismiin, jolla voiteen kosteuttavat ainesosat vapautuvat iholle vähitellen ja luulen, että juuri tästä tulee kasvovoiteen pehmeä tuntu. Kasvovoiteen tehoaineista löytyy rauhoittavaa aloe veraa ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, jotka molemmat ovat niitä superhyviä kosteuttajia, joita ihoni ei öljyisistä ja tymäköistä voidekoostumuksista saa.

Kaiken kaikkiaan olin todella yllättynyt siitä, että voide riitti iholleni kesällä täydellisen hyvin yhdessä kasvoveden ja seerumin kanssa. Tapahtui myös sellainen ihme, että käytin tämän purkin viimeiseen voidenokareeseen asti – ja sitä tapahtuu todella harvoin, vielä harvemmin geelimäisen tuotteen kohdalla. Joku tässä hajusteettomassa geelivoiteessa siis minut hurmasi ja voisin hyvin kuvitella ostavani toisen purkin.

”72-voide” on selektiiviseksi tuotteeksi kohtuuhintainen, sillä 50 millilitran purkki kotiutuu esimerkiksi Eleveniltä hiukan päälle 27 eurolla. Saatavilla on myös edullisempi 30 millilitran koko.

Mikä tuote yllätti viimeksi sinut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1526954456 Feed will not update.

© 2020 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework