Fungerar ju inte

Sain työpaikaltani eleveniltä testiin alkukesän uutuuden, Vita Liberatan itseruskettavan ja UV-säteilyltä suojaavan öljyn. Tuotteessa aivan kaikki kuulosti just mun jutulta! Rakastan öljyjä ja kuiva kroppani imaisee kaiken kosteuttavan sisäänsä ilolla. Käytän korkeita suojakertoimia ja kun ihmeöljy vielä lupasi tuoda säärille välittömästi heleän, kullanruskean sävyn, olin aivan myyty. Vita Liberata pHenomenal Marula Self Tan Oil with SPF 50 -kuivaöljy lupasi kaiken ja vielä enemmän.

Kuten otsikosta voinevat kielitaitoiset päätellä, odotukseni petettiin rankasti.

En välttämättä sheivaa jalkojani kesälläkään kovin useasti, sillä karvani ovat hennot ja mitäänsanomattomat. Aiemmin minkään aurinko- tai itseruskettavan voiteen levittyminen ei ole ollut säärikarvoista kiinni, mutta Marula Self Tan Oil tarrasi sekä karvoihin että kuiviin ihokohtiin kiinni todella hanakasti. Valitettavasti lopputulos ei ollut yhtään parempi ajellulla iholla, vaan öljy levittyi epätasaisina, kuivan ruskeina hippusina ja mukana oleva kimmellys vain pahensi asiaa. Öljyä sai todella lotrata, jotta se riitti edes säärten voiteluun ja pullo hupeni aivan ennätysajassa kolmasosan.

Ja kyllä, ravistelin pulloa ennen levitystä huolella ja kokeilin levitystä ties millä eri tavoilla. Aina sama, kamala lopputulos. Jouduin ”kuorimaan” sääret öljyn levityksen jälkeen kostealla froteepyyhkeellä, jotta lopputulos olisi jotensakin tasainen.

Etenkin jaloista huomaa, kuinka epätasaisesti öljy levittyy. Jalkani olivat vieläpä juuri kuoritut ennen näitä kuvia, mutta silti Marula Self Tan Oil onnistui löytämään ne harvat kuivat kohdat ja korostamaan niitä ikävästi. Lisäksi öljy lupaa, että ”Moisture Locking System tuo iholle jopa 72 tuntia kestävää kosteutusta” joten on se kumma, jos juuri kosteutta tarvitsevalla iholla se toimii täydellisesti päinvastoin.

En voi siis suositella tätä aurinkoöljyä etenkään kuivaihoisille, mutta myös normaali-ihoinen Salla sanoi öljyn käyttäytyvän hänellä täysin samalla tavalla. Hintaa öljyllä on likipitäen 60 euroa, joten onneksi sain sen testiin ennen kuin olisin rynnännyt kauppaan tuotelupausten sokaisemana. Harvoin tulee vastaan näin kertakaikkisen toimimatonta tuotetta, yleensä minulle epäsopiva tuote voi olla jollekin toiselle täydellinen, mutta nyt epäilen vahvasti että joku tästä tykkäisi.

Vita Liberatan itseruskettavat ovat kuitenkin noin muuten tosi hyviä, joten koko merkkiä ei kannata tämän tuotteen perusteella tuomita.

 

Oletko kokeillut Marula Self Tan Oilia? Mikä oli viimeisin tuotepettymyksesi?

 

Tuote pr-näyte.

Comments

  1. Apua, aika outo lopputulos. 😀 Tää on se syy, miksi olen tosi arka laittamaan mitään itselleni entuudestaan tuntematonta itsaria iholle…

    • No siis joo, tää oli kyllä aika onneton tapaus kaikin puolin. Tuo merkkiväri tarraa juuri tuolla tavalla epätasaisesti kiinni enkä edes huomannut kunnollita itseruskettavaa vaikutusta… Ja oikeasti yritin rakastua tähän!! 🙁

  2. Joo ei ole hyvä tämä, ihmettelen suuresti miten voi kenelläkään toimia. 🙁 Muuten merkin tuotteet on tosi hyviä!

  3. Mä poimin tämmösen vaihtarikasasta ja pakko todeta, että olen kuivaihoinen poikkeus, joka vahvistaa säännön! Jujuna on pieni määrä ja märkä iho. Postausta tulossa. 🙂

    • Joo, märälle iholle kyllä levittyy paremmin! Tosin en käy kovin usein suihkussa just ennen auringonottoa. Lisäksi jos on kovin pieni määrä, niin eihän se luvattu SPF50 toteudu sitten millään 🙁 Kun oikeesti olisin halunnut tästä ihan sellaisen aurinkovoiteenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework