Kasvohoito kotona: FOREO UFO ja ihonhoidon avaruudelliset ulottuvuudet

FOREO UFO on saatu ilmaistuote. *Mainoslinkki.

Breakfast in bed – why not sheet mask in bed?!

Foreo on tunnettu ihonhoidon keksinnöistään. Ensin tuli Luna-puhdistuslaite ja sittemmin on nähty silmänympärysten hierontalaite Iris, T-Sonic-värinällä hampaat puhdistava Issa, finnintappaja Espada ja uusimpana tulokkaana ihon analysoiva Fofo. Ja toki lähes kaikista laitteista on ehtinyt ilmestyä pienemmät Mini-mallit ja päivitetty 2. versio. Nyt keskitytään toiseksi uusimpaan tulokkaaseen, eli Foreo Ufo -naamiohoitolaitteeseen.

Foreo on vienyt oman ihonhoitoni uudelle tasolle ja lempparini joka illan ihonpuhdistuksessa on kasvojen värryyttely Luna 3 Sensitive -laitteella. Olin tavattoman mielissäni, kun sain testiin Foreon tähänastisista laitteista kalleimman: Foreo Ufo -naamiohoitolaitteen. Tämä ihonhoidon Tesla lupaa korvata kangasnaamiot ja melkeinpä kasvohoidotkin, sillä laite hyödyntää kosmetologien laitteista tuttuja tehovärinää, LED-valoja, lämpöterapiaa ja aktiiviaineita. Fiilistelin Ufoa ennen sen lanseerausta tässä postauksessa.

Kasuaalisti sängyssä käyttelen naamiohoitolaitettani.

Ihonhoidon supertekninen sukupolvi

Foreo Ufo hyödyntää toiminnassaan kaiken kaikkiaan kolmea asiaa: muista Foreo-laitteista tuttua syvävärähtelyä, kolmea erilaista LED-valoa ja lämpö- ja kylmäterapiaa. Lisäksi Ufo yhdistää hoidon Foreon älypuhelinsovellukseen, jossa hoidon voi halutessaan toistaa tai Ufoon voi ohjelmoida eri mittaisia valo-värinä-hoitoja ja targetoida siten esimerkiksi epäpuhtauksia. Ufoa voi käyttää myös ilman älypuhelinsovellusta, mutta sitten osa ominaisuuksista jää paitsioon. 

Käytön aluksi Ufo yhdistetään älypuhelimeen painamalla nappia pitkään ja sitten sovelluksesta valitaan päivän naamio lukemalla viivakoodi naamiopaketin takaa. Naamiovaihtoehtoja Ufolle on tällä hetkellä saatavilla  7 kappaletta. Kaksi naamioista on ”perusmallia” (Make My Day & Call It a Night) joita voi käyttää myös ilman sovellusta, sillä niille sopiva ohjelma on ladattu valmiiksi Ufoon. Kerran käynnistysnappia painamalla alkaa Day-naamion ohjelma ja kaksi kertaa painamalla käynnistyy Night-ohjelma. Day ja Night ovat myös vaihtoehdoista halvimpia.

Foreo Ufo sopii käteen näppärästi ja tuntuu iholla kivalta.

Kun ohjelma on käynnistetty, neuvoo sovellus koko ajan miten Foreo Ufo vaikuttaa iholla ja ohjeistaa eri vaiheiden läpi. Itse teen niin, että laitan aluksi Ufo-kangasnaamion valmiiksi laitteeseen ja levitän pakkauksen ylijäämäseerumin kasvoille ja kaulalle – sitä nimittäin on todella runsaasti, enkä halua että aktiiviaineita menee yhtään hukkaan. Ylijäämän voisi toki myös säästää ja levittää kasvoille joko naamion jälkeen tai vaikka seuraavana aamuna pikanaamiona. Tämän jälkeen tartun Ufoon, klikkaan ohjelman puhelimesta käyntiin ja pyörittelen laitetta kasvoilla. 

Foreo Ufo tuntuu iholla miellyttävältä ja lämpö- ja kylmäterapian käyttö erottuu iholla selvästi. Lämpötilan vaihteluun laite yhdistää punaista anti-aging-vaikutteista valoa, kirkastavaa ja ihon sävyä tasoittavaa vihreää valoa ja epäpuhtauksia torjuvaa sinistä valoa. Sininen valo onkin tuttu Foreon Espada-laitteesta, joka taitaa olla ainut Foreo-laite jota minulla ei ole – epäpuhtauksia kun ei nassuuni kovin usein ilmesty.

Ohjelman loputtua sen voi halutessaan käynnistää uudelleen ja näin teenkin lähes aina. Normaalisti Foreo Ufo -ohjelma kestää 90-120 sekuntia riippuen valitusta naamiosta, mutta tuplaan ajan vain laitteen iholla pyörittelyn ilosta. Lisäksi naamiopakkauksessa on sen verran runsaasti seerumia, että vasta kahden kierroksen jälkeen se on täysin imeytynyt. Naamiohoidon jälkeen iholle lisätään normaalisti kasvovoide, joka lukitsee kangasnaamion seerumin iholle ja sen ansiosta iho on vielä seuraavanakin päivänä ihanan täyteläinen ja kosteutettu.

Olen päässyt testaamaan myös erilaisia Ufo-naamioita, joista suosikeikseni ovat valikoituneet ravitseva Youth Junkie ja heleyttävä Glow Addict. Naamioiden koostumus vaihtelee vesimäisestä geelistä maitomaiseen. Ufo-kangasnaamioiden ainesosat on valittu niin, että ne yhdistyvät optimaalisesti eriväristen LED-valojen ja lämpö-/kylmäterapian kanssa. Jokainen naamiokokemus on siis hyvin erilainen, vaikka aluksi ajattelin ettei niissä olisi juurikaan eroja. Ohjelman jälkeen voi myös käsitellä ihoa ekstrahoitona esimerkiksi epäpuhtauksia torjuvalla sinisellä LED-valolla, eli mahdollisuudet muokata hoito juuri omalle iholle sopivaksi ovat lähes rajattomat.

Aloittelijalle vai ihonhoidon edelläkävijälle?

Foreo Ufon korkeahko, lähes 200€ hinta karkottaa varmasti kohderyhmästä pois satunnaiset ja minimalistiset ihonhoitajat, mutta kaltaiselleni kokeilunhaluiselle ja ihoa intensiivisesti hoitavalle tyypille Ufo on loistokeksintö. Foreo Ufo sopii meille, jotka emme vain saa varatuksi aikaa kasvohoitoon kosmetologille mutta haluamme silti hyödyntää vaikuttavat ihonhoitoteknologiat kotihoidossa. Täysin tämä ei korvaa kangasnaamioita käytössäni, sillä nautin erilaisten sheet maskien kokeilusta eikä minua haittaa niiden 15-30 minuutin vaikutusaika. Sen sijaan sellaiselle, jolle kangasnaamiot ovat jääneet etäisiksi, Ufo sopii oikein hyvin ja helpottaa ihonhoitoa takuulla. Rakastan sitä, että voin kustomoida Ufon ihonhoidon juuri ihoni tarpeisiin sopivaksi ja odotan innolla, mitä uutta Foreo keksiikään ihonhoitosovellukseensa.

*Foreo Ufo -kasvolaitteen voi ostaa esimerkiksi Eleveniltä, jossa se on usein alennuksessa.

*Erilaiset kasvonaamiot Ufo-laitteeseen löytyvät tästä linkistä.

Ufosta on saatavilla myös edullisempi Ufo Mini -versio, joka eroaa täysversiosta siten ettei siinä ole saatavilla kylmäterapiaa. Näin ollen Ufo-naamioista Matte Maniac ja Shimmer Freak eivät sovellu yhteen Minin kanssa. *Ufo Minin voi ostaa tästä linkistä alle 100€ hintaan.

Ihoaan jo ennestään huolellisesti hoitavalle Foreo Ufo ei välttämättä tuo heti uskomattomia tuloksia, mutta Ufon viehätys onkin pitkän ajan vaikutuksissa LED-valon kautta. Eri valon aallonpituuksilla on todettu vaikutuksia ihoon ja siksi niitä hyödynnetäänkin kauneushoitoloissa ja ihotautien hoidossa. Kuitenkin kotona voi olla vaikea havaita ihon muutosta puoleen tai toiseen kun vertailukohta puuttuu – siksi Ufon käyttö vaatiikin pitkäaikaista sitoutumista ja kokeiluja, jotta siitä saa kaiken hyödyn irti. Vain ihonhoidon tosissaan ottaville, siis!

Hiljattain Foreo Ufosta on ilmestynyt myös uusi, entistä laajemman kirjon LED-värivaloja sisältävä *Ufo 2 ja *Ufo Mini 2. Samalla kertaa Foreo julkisti myös uusia Ufo-kasvonaamioita.

Oletko harkinnut Ufoa? Seuraatko ihonhoidon trendejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2022 Miten niin liikaa? · on Genesis Framework